2777
2789

بنظرتون حقوقش ماهی چقد باش کافیه

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
نظامى باشه خلبانم خوبه

نظامی چرا حس میکنم نظامیا سخت گیرن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارمند باشه بالای صد تومن

الان کارمنده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید

کلاً معیار خاصی برای شغل ندارم تو ذهنم 

اما یه چیز برام خیلی مهمه اونم اینکه کنار هر شغلی که داره اهل هنر باشه 

تحصیلاتش هم حداقل کارشناسی باشه 

شغلش هم هرچی هست جای پیشرفت داشته باشه فقط نظامی و این حرفا نباشه اصلاً خوشم نمیاد 

درآمدش هم حداقل بیست تومن در ماه باشه دیگه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

کارمند مطمئن تره

ولی از کارمند خوشم نمیاد دوست دارم دولتی باشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
کارمند باشه بالای صد تومنالان کارمنده

کارمند چی حقوقش بالای صد 

بیشتر ببینید

آزاد 

بابام کارمنده و خیلی باسواد و توی جمع محترم 

حقوق خوبی هم داره ولی کارمندی جای پیشرفت زیادی نداره

روزی خواستم ازدواج کنم دوست دارم شغلش آزاد باشه و خودشم جنم داشته باشه

کسی که منو بفهمه استاد فلسفست!

کارمند چی حقوقش بالای صد

کارمند شرکت خصوصیه

همکاراش دارن اطراف ۱۵۰ میگیرن 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید