2777
2789
عنوان

اونایی که خانواده شوهرشون ازشون سرترن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 21 پست
شوهرم قبلا با دخترعموش نشون بود.دختره پزشکه.بعد شوهرم نخواست و زد زیرش.خواهرشوهرم به شوهرم گفته بود ...

خب این خیلی غیر قابل تحمله ‌. چرا همچین انتخابی کردی؟ الان عقد هستی؟ ازدواج کردی؟

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
یه سوال بپرسمدختر عمه شغل و تحصیلاتش چی بود؟

معلم لیسانس 

پدرش دستش تنگه ، خواهر و برادراش هم مثل پدرشونن

ولی پدرشوهرش خیلی پولداره 

همه بچه هاشم پولدارن 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این خیلی غیر قابل تحمله ‌. چرا همچین انتخابی کردی؟ الان عقد هستی؟ ازدواج کردی؟

ازدواج کردم.شوهرم عالیه خودش.ولی خیلی محتاته نمیتونه از حقم دفاع کنه.بعد خودشون منو انتخاب کردن .اولش خیلی مشتاق بودن.بعدش انگار پشیمون شدن.میخواستن شوهرم منصرف کنن.شوهرم به حرفشون گوش نداد.البته زود عقد کردیم

ازدواج کردم.شوهرم عالیه خودش.ولی خیلی محتاته نمیتونه از حقم دفاع کنه.بعد خودشون منو انتخاب کردن .اول ...

خب تنها راهش اینه که دیر به دیر ببینیشون.. من سال‌های اول آخر هر هفته به مادرشوهرم زنگ میزدم بعد که یه حرفهایی زد که ناراحتم کرد دیگه سالی دو سه بار بهش زنگ میزنم خودشون اینطوری میخوان دیگه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
معلم لیسانس پدرش دستش تنگه ، خواهر و برادراش هم مثل پدرشوننولی پدرشوهرش خیلی پولداره همه بچه هاشم پو ...

عجب 

من فکر کردم شاغل نیست چون معمولا به شاغلا جرعت نمیکنن چیزی بگن 

حالا دختر شما از اینور ،از این طرفم دوست من که لیسانس یه رشته چرت داره که حتی شغلم نداره ،بعد شوهرش دکتر البته عمومی ،حلوا حلوا میکنن رو سرشون اینو ،شانسش فقط ،من میگم خیلیا نون خانوادشون میخورن ،چون خانم وضع مامانینا خوب بود ،روشنفکرم بودن ،کلاس موسیقی و تئاتر و اینا ،اینجور جاها هم که معدن آدمای پولداره ،به راحتی تورش کرد 

شوهرم قبلا با دخترعموش نشون بود.دختره پزشکه.بعد شوهرم نخواست و زد زیرش.خواهرشوهرم به شوهرم گفته بود ...

تاپیکهای  قدیمی دختر گرانبها رو بخون ،چطور رفتار میکردن خانواده شوهرش باهاش 

نگرشت و طرز برخوردت عوض میشه ،بنظر من یه شوهر خوب و البته پولدار ارزششو داره ،این مسائل میگذره به مرور با قهر دعوا آشتی درست میشه ،ولی چیزی که موندگاره ،خودت و شوهرت هستین