2777
2789
عنوان

زنداداشم به شوهرم نظر داره🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 104 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین اطمینان دارم نظر داره فقط میگم چه مرد چه زن این مدلی خود شیطانن خدا خودش مراقب زندگی م باشه

نمیدونم باید چی کار کنی

بعضی خانمها مدلشونه که لذت میبرن از تصاحب یا جلب توجه مردهایی که قابل تصاحب نیستند براشون

یه جور حس پیروزی

اگه این کک به تمبون عروستون افتاده باشه نمیشه به راحتی و بدون آبروریزی جلوش رو گرفت

مگر اینکه خدا کمکت کنه

البته تو هم جلوی اون برا شوهرت عشوه بیا و مالکیت و خوشی با شوهرتو با روشی که بلدی به رخش بکش تا فکر نفوذ به زندگیتو نکنه

عزیزم،بعضی زنا کلا عاشق جلب توجه ان،از روی نیت بد هم اینکارو نمیکنن،شاید عروس شما هم اینجوریه،آخه دق ...

اره دقیقا همینه شما میگین ،من حتی دیدم می‌خواد منو خیلی خر کنه از من تعریف های چرا و پرت میکنه هندونه میده زیر بغلم ،من فقط چون روحیات مرد ها رو می دونم نگرانم خر نشه شوهرم 

کاش یکم توضیح بدی ماکه نمیدونیم تو طرز فکرت درسته یا غلط ک راهنماییت کنیم

شاید اینجا انقد ازینجو‌ر تاپیکا دیدی بدبین شدی

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:
ببین اطمینان دارم نظر داره فقط میگم چه مرد چه زن این مدلی خود شیطانن خدا خودش مراقب زندگی م باشه

خوب به شوهرت بگو کارش رو از برادرت سوا کنه رفت و آمدتون رو کم کنید به نظرم همسرت مشکوکتره تا زن داداشت

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
😂گفتم حداقل با هم فشار بخوریم♡جدی خب چیزی ب ذهنم نرسید ..اگه با ابرو باشن همچین کاری نمیکننولی اگ ا ...

شانس آوردم با ابرو هستن ولی بازم دلش ضعف میره زنداداشم خر نیستم که بالاخره آدم میبینه میفهمه 

فقط خواهرم میدونه و اینجا تنها جایی که تونستم حرف دلمو بزنم 🤕

شاید داشته واسه شوهر خودش دل می‌برده 

شما فکر کردی واسه شوهر شما بوده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
مثلازنداداشت چه کارامیکنه که شک کردی؟!

لوندی،سرخ و سفید میشه باهاش حرف زدنی ،وقتی شوهرم هست همه بهش احترام خیلی زیادی میذاره ،ستاره از چشاش میزنه بیرون  و هیجان زیاد هین صحبت کردن با شوهرم و  حس زنانه م و اصولا جلو شوهرم منو‌میکوبه