2777
2789
عنوان

اینجور آدما درست میشن❓️

141 بازدید | 15 پست

آدمایی که خیلی زود به جنس مخالف دل می بستن عاشق میشن ولی دوست نمیشن  هیچ کس وارد زندگیشون نمیشه 

فرض کنین دختر یا پسری که تا موقع ازدواج بارها کراش بزنه

وقتی ازدواج کنه درست میشه؟یا بعد از اون هم ادامه داره؟

لطفا بالای ۲۲ جواب بدن🙏🏼

اخیش من بیست و نه سالمه😂

بنظرم نه کسی که روابط زودگذر عادت کرده نمیتونه به ازدواج که دائمیه پایبند باشه اینجور ادما تعهد نداشتن رو تمرین کردن بس که هرز پریدن الان سبک زندگیشونه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

کسی که کراش میزنه ولی وارد رابطه نمیشه یعنی دنبال یه رابطه پایداره 

پس اگه با کسی که بهش حس خوبی داره ازدواج کنه قطعا دیگه کراش نمیزنه 

وقتی به کسی تعهدی نداری خب طبیعیه بخوای هرکسی رو آنالیز کنی و به کراش لیستت اضافه کنی😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخیش من بیست و نه سالمه😂بنظرم نه کسی که روابط زودگذر عادت کرده نمیتونه به ازدواج که دائمیه پایبند ب ...

گفتم بالای ۲۲ که با تجربه ها بگن😂

منظورم فقط کراش زدنه

یعنی طرف خیلی پیش اومده از کسی خوشش بیاد کراش بزنه ولی هیچ حرکتی نزده ...و بعد یه مدتی فراموش کرده

اخیش من بیست و نه سالمه😂بنظرم نه کسی که روابط زودگذر عادت کرده نمیتونه به ازدواج که دائمیه پایبند ب ...

منم پسمام ریخت بالای ۲۲ام

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
کسی که کراش میزنه ولی وارد رابطه نمیشه یعنی دنبال یه رابطه پایداره پس اگه با کسی که بهش حس خوبی داره ...

اها فهمیدم میشه گفت اثرات سینگلی بوده😂

دقیقا میشه گفت مثل حبیب لیسانسه ها و ارسطو پایتخت

که هروز عاشق میشدن ولی قصدشون ازدواج بود...

ممکنه ادامه داشته باشه 

بستگی به شخصیت خوده اون آدم داره

خیلیا هستن بعد از متاهل شدن بازم کراش میزنن تو سایتم چنتایی دیدم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
ممکنه ادامه داشته باشه بستگی به شخصیت خوده اون آدم دارهخیلیا هستن بعد از متاهل شدن بازم کراش میزنن ت ...

خب از کجا بفهمیم ادامه داره یا نه؟

مثلا چجور شخصیتی دارن؟

خودم تو این سایت دیدم معمولا زیادم متعهد نبودن به طرف نخ میدادن....

گفتم بالای ۲۲ که با تجربه ها بگن😂منظورم فقط کراش زدنهیعنی طرف خیلی پیش اومده از کسی خوشش بیاد کراش ...

نه کراش ویژگی دوران بچگی و بلوغه بعد یه سنی رو گلزار و برد پیت هم کراش نمیزنی😂😂

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

منظورم مثلا سی سالگیه 

بیشتر ببینید
اها فهمیدم میشه گفت اثرات سینگلی بوده😂دقیقا میشه گفت مثل حبیب لیسانسه ها و ارسطو پایتختکه هروز عاشق ...

آره یه دلیل کراش زدن اینه قبل ازدواج طبیعیه😂

ولی خب ممکنه از ظاهر و ویژگی خیلیا خوشت بیاد وقتی تو رابطه باشی با کسی که دوسش داری طرف رو به یه چشم دیگه میبینی ممکنه بگی آره چقدر چیز حقی هس ولی اون جذبه رو بهش نداشته باشی 

به نظر من چیزی نیس که بخوای نگرانش باشی یا فکر کنی به رابطه آیندت آسیب میزنه چون کسی بودی که میتونستی به قولی چراغ سبز نشون بدی و ندادی 

آدم تنوع طلب تو رابطه مدام رل میزنه و حق داره نگران رابطه آیندش باشه 

آره یه دلیل کراش زدن اینه قبل ازدواج طبیعیه😂ولی خب ممکنه از ظاهر و ویژگی خیلیا خوشت بیاد وقتی تو را ...

😂😂 راستش درباره خودم نیس

من قبل از ۲۰ اینطوری بودم بعد حالا از هیچکی خوشم نمیاد

ولی خب آدم این مدلی زیاااااد دیدم توی سنهای بالاتر هنوز کراش میزنن و این منو میترسونه😂 دوست ندارم مثلا همسر آیندم تو محل کارش یا خیابون یه دختری دیدی هری خوشش بیاد و عاشق بشه

😂😂 راستش درباره خودم نیسمن قبل از ۲۰ اینطوری بودم بعد حالا از هیچکی خوشم نمیادولی خب آدم این مدلی ...

هوم منم درگیر اینجور فکرا میشم گاهی و سعی میکنم با احساسات خودم مقایسش کنم البته احساسات مردا خیلی فرقش بیشتره اما هر جور درنظر بگیری بحث تعهد توی هردو جنسیت مشترکه فکر کنم بحث رابطه جدی وسط باشه اونام دیگه کراش نمیزنن 

بعد کراش بیشتر مخصوص دختراعه😁 چون پسرا یا به کسی فکر نمیکنن و درگیرش نمیشن یا اگه خوششون بیاد میرن لاس میزنن اینطوری غرق تفکرات جدی و کمالات یه نفر نمیشن و رابطه جدی رو نمی‌فروشن به نظرم (آدم متعهدش البته)

😂😂 راستش درباره خودم نیسمن قبل از ۲۰ اینطوری بودم بعد حالا از هیچکی خوشم نمیادولی خب آدم این مدلی ...

هوم منم درگیر اینجور فکرا میشم گاهی و سعی میکنم با احساسات خودم مقایسش کنم البته احساسات مردا خیلی فرقش بیشتره اما هر جور درنظر بگیری بحث تعهد توی هردو جنسیت مشترکه فکر کنم بحث رابطه جدی وسط باشه اونام دیگه کراش نمیزنن 

بعد کراش بیشتر مخصوص دختراعه😁 چون پسرا یا به کسی فکر نمیکنن و درگیرش نمیشن یا اگه خوششون بیاد میرن لاس میزنن اینطوری غرق تفکرات جدی و کمالات یه نفر نمیشن و رابطه جدی رو نمی‌فروشن به نظرم (آدم متعهدش البته)