2777
2789
عنوان

چجوریه ک میگن این خونه برا توعه ولی تو همه چیش دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 58 پست
دعوای بزرگ رو ک جاری انداخت رفتسه تا بچه هاشم گذاشت اینجا

الان دیگه خییییییییییلی به سختی میتونی ازشون جدا بشی هم مردا بدشون بیادبهشون بگی هم خونواده شون ننه من غریبم بازی درمیارن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیشب اصلا ب دخترش چیزی نگفتم بچه ها شلوغ کردن گفتم برید پای بچه رو داغون کردید بچه هم برا داداششه جا ...

5روز مهمونی؟ مگه از کجا اومدن؟ 

اصلا نباید توضیح میدادی میگفتی مگه حرف اشتباهی زدم راست گفتم . دقیقا مثل خودشون رفتار کن اصلا خجالت نکش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
درسته اینجوری همیشه غلام حلقه ب گوشیم

اینجوری ازندگی کردن سختیای خودشوداره همه چیزو بابقیه شریکی گاهی میزبانی گاهی میهمان اگرنتونستید جداشید وبرید خونه ی خودتون لااقل یه طبقهبالاش بسازن شماتوخونه ی خودتون اونا اونجا باشن وقتی خواهرشوهرت اومد مثلا،تو دیگه نرو پایین طبقه ی بالاکه مال توئه ولی همه چیش دست خودت هست 

الان دیگه خییییییییییلی به سختی میتونی ازشون جدا بشی هم مردا بدشون بیادبهشون بگی هم خونواده شون ننه ...

اره از الان خواهر شوهرم میگ بچه های برادرم یتیم شدن تو نگه دار تو خوبی تو فلانی

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
دو تا اتاق یه سالن یه آشپزخونه برادر شوهر و بچه هاش و پدر شوهرم تو سالن میخوابناتاق دیگ مادرشوهریه ا ...

سعی کنید خونه بگیرید واسه خودتون 

نرید مستاجر بشید اصلا خوب نیست هزار جور گرفتاری داره 

اره از الان خواهر شوهرم میگ بچه های برادرم یتیم شدن تو نگه دار تو خوبی تو فلانی

چرا خودش نگه نمیداره 😑

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بیشتر ببینید
اینا ب چشم کلفت میبینناونجا هم باشم باید غذا بپزم بیارم بهشون بدم

کم کم  باید شونه خالی کنی 

رفتن ات یک قدم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
تاپیکای قبلم گفتم اصلا منو آدم حساب نمیکننبریز بپاش میخانه بفهمونن خونه باباشونه من اضافیم

جهاز بردی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دعوای بزرگ رو ک جاری انداخت رفتسه تا بچه هاشم گذاشت اینجا

چه مردای بی عرضه و بی مسئولیت و آویزونی دارید

چرا ازدواج کردید با کسی ک یخ محیط امن و آروم نمیتونه حتی فراحم براتون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چه مردای بی عرضه و بی مسئولیت و آویزونی داریدچرا ازدواج کردید با کسی ک یخ محیط امن و آروم نمیتونه حت ...

جاریم خونه و ماشین داشت خودش جدا 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️