2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19519 بازدید | 398 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نده بهش عزیزم. یه میلیارد عدد کمی نیست.

بعدشم بابتش زحمت کشیدی و مطمئن باش به سختی بهت برمیگرده

به نظرم استرس نه گفتن الان رو تحمل کنی خیلی بهتره تا اینکه مالتو ببازی و بعدا هم به رابطه خواهر و برادریتون آسیب جدی وارد شه

اصلا اصلا زیر بار نرو.حتی اگه ناراحت شدن و قهر کردن هم محل نده به درک.برن یه خونه کوچک تر بخرن.

رک بگودلت میخواد فقط طلاهات داشته باشی.

فقط امیدوارم طلاهات جای امن باشه.مثلا بانک.

چون دزدی خیلی زیاااد شده.

جواب ابلهان خاموشی است .  وقتی نمیتونی جواب بدی و حرف حق میشنوی مثل یک جانور نجیب گزارش میزنی😎😂    اگر دوس پ س ر داری از هیزی مردان ناله نکن همون نر خر چون هیز بود تو رو دید و پسندید.     پشکل مغزا به دخترای بالای 35 میگن پیرزن.   پشکل مغزا به زنان خانه دار میگن مفت خور.در صورتی شوهر خودش مفت خور هست باید زنش کنارش کار کنه تا پیشرفت کنن.

بیشتر ببینید
خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

داداشت درش برا تو نمیسوزه؟

نمیگه خواهرم بیست ساله کار میکنه یه پولی پس انداز کرده چطور دلم بیاد قپونی بزنم ب مالش؟

اون خونه نصفشم ب نامت بزنه چه سودی برات داره؟

هروقت لازم داشتی میتونی بفروشی سهمتو؟

یا اجاره خوبی بهت میدن؟

خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

سود میکنی داداشتم صاحب خونه میشه خودتم ۲ دنگ خونه داری چی از این بهتر  میتونی یک دیوار اماده بکشی دو دنگتو  بهش برسی  سویت کوچیک ونقلی کنی برا خودت اگه ویلایی باشه خونه

بابا بهش بده فقط مطمئن شو دنگتو میدن 

بده مگه خونه به نامت باشه .همیشه ملک مطمئن تره 

طلا هم داشته باشی باید بفروشی ملک بخری دیگه 

اصلا حق نداره پیشنهادش رو بده...ب نظر من بگو طلاهام رو نمیتونم بفروشم دو دنگ خونه هم داستانه الان زن ...

چون من مجردم میگن میخوای چیکار 

و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم 

هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم 

همین قاطع نبودن من کار دستم داد 

الانم اونا به هوای پول من زار و زندگی شونو فروختن که خونه بخرن 

دیر شده که بگم نمیدم 

ولی واقعا نمیدونم چطور از این مخمصه راحت شم 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن