2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19515 بازدید | 398 پست

میگفتم طلا رو دادم دست طلافروش و باهاش داره کار میکنه بهم سود میده. ببین سرت رو گذاشتن لب باغچه بریدن هم طلا نده. اون دونگ خونه به درد نمیخوره. نیاز داشته باشی که نمیتونی از زیر پاشون بکشی بیرون. اونا هم زورشون میگیره به قیمت بخرن ازت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشون بگو نمیتونیچون طلاتو بفروشی اونور عید نجومی تا ۱۰ تومنم میره بالا ضرر میکنی کلی

بخدا بدجوری افتادم توی رودربایستی 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

حالا مگه یک میلیارد طلا توی دونگ خونه چقد میشه اخه؟! اصلا ارزش نداره 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

طلاهاتو بده،بگو هر چند گرم هست تا مثلا دو ماه دیگه بمن پس بده همون مقدار طلا ،طلا میدی طلا پس بگیرای ...

فکرمیکنی داداشش میتونه پس بده؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
بخدا بدجوری افتادم توی رودربایستی واقعا نمیدونم چیکار کنم

اصلا رو در وایسی و خجالت نداره

خیلی رک و راست بگو این طلاهارو احتیاج داری و نمیتونی بهشون بدی

برادرت هم بره از پدر زنش یا دوست و رفیقش پول قرض بگیره

چون اگه الان طلاهاتو بدی دیگه نمیتونی کار کنی و داریم میوفتیم تو جنگ و نجومیی همچی میره بالا  

بخدا بدجوری افتادم توی رودربایستی واقعا نمیدونم چیکار کنم

اشنباهه چون دانگم نمیشه فروخت صدسال دگه دلت نمیادخونه داداشتوبفروشی شریک اگرخوب بودخداداشت  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
طلاهاتو بده،بگو هر چند گرم هست تا مثلا دو ماه دیگه بمن پس بده همون مقدار طلا ،طلا میدی طلا پس بگیرای ...

مشکل اینجاست نمیتونه طلا بهم پس بده 

میگن فقط دونگ خونه بنامت میزنیم 

داداشم خیلی قلبش پاکه خیلی هم زحمت کشیده 

الان توی یه موقعیتی قرار گرفته که خیلی رو پول من حساب باز کرده 

منم چون از اول رک و واضح نگفتم نمیدم افتادم توی عمل انجام شده 

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

دلت برای خودت بسوزه منم مثل خودت بودم همش میگفتم داداشم گناه داره اخرش ارثمونو خوردن به فکرخودت باش 

اصلا حق نداره پیشنهادش رو بده...

ب نظر من بگو طلاهام رو نمیتونم بفروشم 

دو دنگ خونه هم داستانه 

الان زنش میگه من طلا فروختم ب نام من نمیکنی 

اون طلا فروخته دو دنگ خونه بزنی ب نامش؟

هم بین اونا دعوا میشه هم اخرش هیچی دستت رو نمیگیره 

بعدم واقعا یک‌میلیارد از هیجده سالگی هیچی نیست و اگر برادرت ب اندازه تو دلش برات میسوخت اصلا روش حساب نمیکرد ک حالا بخواد بگه..‌‌. تو رو بدون دارایی کنه تا خودش خونه بخره ؟

اگر دادی با پولت خداحافظی کن چون دیگ نمیبینیش ایندفعه ک گفت بگو شرمندم نمیتونم بدم عزیزم شما۳۸ سالته بفکر ایندت باش فردا پسفردا تو این کشور و گرونی  میخای چیکار کنی همین داداشت والله اگر دو روزم بزاره خونش بمونی