2777
2789

ینی علط کنممممممم با جد و آبادم اگه من اینسری با کسی بیام سفر 

دیگه با کسی بهشتم نمیرممممممممم 

با یکی از دوستای خانواوگیمون اومدیم سفر ، دوست شوهرمه 

هم خودش هم خانمش ادمای محترمین،مام باهاشون راحتیم ، ولی اعصاب و حوصله یه سری چیزارو ندارن یه یچه هم دارن 

مام ۲نفریم

ماشینشون بزرگه شاسیه، ما خودمون ماشین داشتیم ، اصرار اصرار که بیاین امسال باهم بریم سفر ، با ماشین ما نزاشت ماشین خودمونو بیاریم

تو راه اومدیم، دوست شوهرم رو ماشینش حساسه، همش میگه کفشاتون گلی نباشه ، اشعال نریزید ، یه دستمال دستشه و پاک میکنه 

مام رعایت میکنیم خدایی 

تو راه داریم میریم میخوایم توت فرنگی بخریم میگه نمیخواد بابا، میخوایم بستنی بخوریم میگه نمیخواد 

کوفتتتتتتتتتت و نمیخواد 

کرم مرطوب کنندمو یادم رفت بیارم ، وسط راه فهمیدم نیاوردم میگم اگه میشه بریم داروخونه این کرممو بگیرم ، گفتم و خودمم شنیدم

حالم بهم خورد 

یه بارم رفته بودیم 

به شوهرم گفتم نریما، گوش نکرد 

گقت تنهایی مزه نمیده،  منم قبول کردم

اینا در حد همون پیک‌نیک رفتن و رفت و اند خانگی خوبن 

هرسری با هررررکی رفتیم سفر یه مسئله ای پیش اومده 

چه فامیل چه دوست و آشنا 

اینو دوستانه بهتون میگم با هیچچچچچ کس و هیچچچچ کس سفر نرید 

امروز یه مرکز خرید وسط جاده بود ، سر جمع ۳تا مغازه یود تازه تاسیس یود سوت و کور ، نزدیک ۲ساااااعت چسبیده بودن به اون ۳تا مغازه توش ، اصرار داشتن همههههههه چیز بخرن 

بدترین قسمتش اوارگیشه 

هررررشهری می‌رسیم باید اول بگردیم دنبال جا 

دیشب تو چادر خوابیده بودیم تو پارک چون چا نبود 

الانم ۳ساعته دنبال جاییم،  همهههههه جا پره 

اومدیم بندر عباس 

عین آواره ها شدیم 

حالم دیگه داره بهم میخوره 

تا اینکه بلخره یه کمپ پیدا کردیم اومدیم چادر زدیم

برای اولین بار آرزو کردم ایکاش سفر نیومده بودم ، منی که اگه یه سال عید نمیرفتم سفر دلم می‌گرفت،  با همین شرایط قبلا میرفتیم سفر ولی نمیدونم چرا دیگه زندگی بهم مزه نمیده 

خونه های اطراف نگاه میکنم چراغاشون روشنه، تو دلم میگم خوش به حالشون تو خونه جای گرم و نرم هستن  

حالا روزی که راه نیفتاده بودیم ، چند تا از همسایه هامون داشتن حرکت میکردن پیش خودم گفتم خوش به حالشون دارن میرن سفر 🥲

در سال همین یه بار سفر هست 

واقعا مشکل از چیه ؟ چرا قدر هرچیزی که داریم نمیدونیم ، همش تمرکزمون رو نداشته هاست؟؟؟؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
حس میکنم ب خاطر اونا خسته و دلزده شدی ..منم با کسی برم سفر دوس دارم سریع تر برگردم ...تنهایی بهتره

نه اینطوری نیس 

مطمئنم اگه تنها میرفتیم هم همین حس بهم دست میداد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حق داری

سفر برا لذت بردن و تفریحه نه سختتگیری بازی

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

شاید باورت نشه..

ولی اون ضد حال زنه تو مسافرتا همیشه پدر منه..

من هی بهش گوش زد می کنم ما تو مسافرتا رهبر بقیه که نیستیم بخوان به میل و خواست ما چیزی نخورن یا نخرن ولی تو کتش نمیره..

حالا ما خودمون بابامو پذیرفتیم چون مجبوریم .. بقیه که مجبور نیستن!

منم همیشه سعی می کنم نذارم مسافرت دسته جمعی بریم.. چون می دونم بابام قطعا زهرمارشون می کنه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

مسیر های بیشتر از، یکی دو ساعت حتما باید هر کسی با ماشین خودش بره

ادم خسته میشه میخواد صندلی و بخوابونه استزاحت کنه

یا یکی میخواذ آهنگ گوش میده یکی میخواذ یه مدت سکوت باشه!!! ادم با شوهرش کنار میاد با یکی دیگه رودربایستی داره

تازه تاااااا بندر عباس من با شوهرمم باشم با ماشین نمیکشم، هوایی میرم، از، قبل هم باید جایی رو رزرو کنیم

همین شکلی که نمیشه رفت

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

اصلا از سفر خوشم نمیاد 

حتی دوساعت از خونمون دور بشم میگم فقط زود برگردم 

حالا خواهرمینا  با خانواده دوست شوهرش رفتن سفر

همش میخواستم‌منصرفشون کنم 

متاسفانه فوبیای جاده دارم

اینا رفتن دخترم منو چندروزه دیونه کرده پس جرا ما مسافرت نرفتیم 

میگم ایکاش ماهم باهاشون میرفتیم

ولی خودمو‌میشناسم علاوه بر ترس از جاده زود خسته میشم اصلا خوش نمیگذشت باعث میشدم اونا هم لذت نبرن