2777
2789
عنوان

همسرای شمام بچه دوسدارن

337 بازدید | 19 پست

امروز ظهر پسرعموی همسرم اومد خونمون با همسرش اینا و بچشونو ماشالا انقد خوش زبون وشیرین‌بود نگه داشتیم تا چن ساعت پیش بعد رفتیم بیرون با بچه ،‌انقد این دختر گوله نمکه (۶سالشه)همش میپرسید خاله تو و دایی محمد چطوری ازدواج‌ کردید ،بعد گف خاله شما کجا بودی اخه تاالان تو فامیلامون ندیدمتون ،انقد سوال پیچمون کرد تا وقتی برگشتیم ،‌قشنگ ماشالا ۱۰ سال‌بیشتر‌از سنش میفهمه😂بعد چن ساعت پیش شوهرم گف ماشالا چقد گوله نمکه خدا واسه پدرمادرش حفظش‌کنه ، بعد گف وقتش نیس دست بکار‌بشیم‌واسه بچه ،، گفتم چن میگیری‌ کلا بیخیال من شی شمارمو عه تو گوشیت پاک کنی فک کنی کلا نیستم(مث اون صداگزاریه ک‌یمدت ترند شده بود تو اینستا لب‌خونی میکردن باهاش😅) حق میدم واقعا همسرم‌ب بچه علاقه داره ولی‌الان امادگیشو ندارم و همینطور دوسدارم فعلا از‌ دوتاییمون لذت ببریم واسه بچه وقت هست،،‌همسرای شمام اینطورین ینی‌بچه دوسدارن؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

من ۴سال دوست بودم ۲سال بعداز عروسی بچه اوردم ۲۶ سالم بود

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

هر کسی یه مدلی زندگی میکنه و یه علایقی داره 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴سال دوست بودم ۲سال بعداز عروسی بچه اوردم ۲۶ سالم بود

واقعا ۴‌سال؟ عزیزم خوشبخت باشی راضی هستی بچه خوبه؟ من یساله ازدواج کردم فعلا نمیخوام

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
عزیزمممممم آره شوهرمنم عاشق بچه استیه دختر ۷ساله دارم

خدا حفظش کنه انشاالله

بیشتر ببینید
از بچه متنفره

بچه ندارید؟ فعلا خوبه پس راحتی ،‌ شوهر من ولش کنی میخواد مهدکودک راه بندازه😄

بیشتر ببینید
واقعا ۴‌سال؟ عزیزم خوشبخت باشی راضی هستی بچه خوبه؟ من یساله ازدواج کردم فعلا نمیخوام

اره عزیزم 

بچه خوبه ولی مسئولیت سنگینی داره 

تا ۴-۵ سالگیش باید چهارچشمی مواظبش باشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

من الان ۱۰ ساله ازدواج کردم.

متأسفانه بچه دار هم نمیشیم‌

تا بحال فکر میکرم شوهرم خیلی بچه دوست نداره

چون هیییچ گونه احساسی نسبت به بچه های فامیل و دوستان، نشون نمیداد. 

تا اینکه خواهر شوهرم بچه دار شد

و به معنای واقعی کلمه، شوهرم عاشق این فسقلی شده و دلش بچه میخواد

بچه ندارید؟ فعلا خوبه پس راحتی ،‌ شوهر من ولش کنی میخواد مهدکودک راه بندازه😄

نه خب وقتی خوشمون نمیاد یعنی نداریم دیگه 😄

از اول تصمیم گرفتیم هیچوقت بچه‌دار نشیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من الان ۱۰ ساله ازدواج کردم.متأسفانه بچه دار هم نمیشیم‌ تا بحال فکر میکرم شوهرم خیلی بچه دوست ندارهچ ...

عزیزم انشاالله به خواستتون برسید‌ ناامید نشید خدابزرگه

بیشتر ببینید

فقط اون قسمتی که گفتی چن میگیری کلا بیخیال من شی😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
فقط اون قسمتی که گفتی چن میگیری کلا بیخیال من شی😂

اره با حالت طنز ک تو اینستا دوبلش میکردن گفتم خودشم خندید😂

بیشتر ببینید