2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19577 بازدید | 398 پست
دقيقا من مقصرم که قاطع نبودم اونام به اشتباه انداختم حالا حرفم اینه چیکار کنم حالا که کار به اینجا ر ...

بگو نمیدم تمام ناراحت شدن به درک بذار دعوا بشه سرمایه تو نده به فکر خودت و اینده ات باش

جیش تو این زندگی😒
بگو نمیدم تمام ناراحت شدن به درک بذار دعوا بشه سرمایه تو نده به فکر خودت و اینده ات باش

خواهرم مولتی میلیاردره 

جرات نکردن حتی یک میلیون ازش قرض بگیرن 

چون انقدر آدم قاطعیه همیشه میگه مالم برای خودمه 

ولی من احمق انقدر گفتم این چه خونه اییه این چه محله اییه 

دیدن دلسوزم بهم گفتن بهمون پول قرض بده منم هیچ مخالفتی نمیکردم 

نتیجه ش شد ابن ...

باید بگم نمیدم ولی خیلی دیر شده 

رو حساب من زندگی شو فروخته تبدیل به پول کرده 

تف به من

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرم مولتی میلیاردره جرات نکردن حتی یک میلیون ازش قرض بگیرن چون انقدر آدم قاطعیه همیشه میگه مالم ب ...

خواهرت خوب میکنه تو هم نده بعد پشیمون میشی کاری هم از دستت بر نمیاد

جیش تو این زندگی😒
دقيقا من مقصرم که قاطع نبودم اونام به اشتباه انداختم حالا حرفم اینه چیکار کنم حالا که کار به اینجا ر ...

خیلی کارت زشت بود خیلی حالام پول بهشون بده حالم از ادمهایی مث تو بهم میخوره 

دوسه بار خواهر خودمم اینجوری گولم زد اه اه شخصیت ثابت ندارید فضولی بقیه هم نکنید 

خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

خب یه خونه کوچیک تر بخره.یا به جای خونه زمین بخره.البته صلاح مملکت خویش خسروان داند.من بودم نمیدادم.ولی شاید شما بخوای بدی

خیلی دوست دارم بگم بده برادرت ولی باوجود چیزهای میشنوم اردور برم میگم نه نده خودت الان بفروش سرمایه گذاری کن یا ملک بخر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اصلا نده ..یک اینکه ۹۰درصد به نامت زده نخواهد شد .دوم اینکه اگر هم زده بشه .اون خونه اول و آخر قرارها اونا بشبنن .پس صاحب اصلی اونا هستن .اگر خودت میتونی جدا خونه پیش خرید کن .اما خونه شراکتی هرگززززز

نباید از دارایی هات ب کسی بگو 

در نهایت بگو جایی سرمایه گذاری کردم نمیتونم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

دونگ خونه ب دردت نمیخوره 

چون تو اون خونه زندگی قراره کنن نمی‌فروشن ک 

تو ام نمیتونی بفروشی 

پس طلاهاتو نگه دار❤️

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...