2777
2789

از روزی که میخواستم عقد کنم همش به شوهر سابقم پیام میداد ولی توی عمرش یکبار هم به من پیام نداده بود 

منم ناراحت میشدم 

یه مشت هم بدگویی کرده بود 

من و شوهرم جدا شدیم 

بعدش به داداشم گفتم چرا زنت اینکارو کرد 

گفت شوهرت اگه آدم بود ولت نمی‌کرد خودم به زنم گفتم بهش پیام بده 

شاید هم داداشم درست میگه اگه شوهرم آدم بود ولم نمی‌کرد واسه حرف زنداداشم 

ولی خب موضوع اینه من از اینا توقع نداشتم 

هرچی هم بشه هرچی هم تقصیر اینا نبوده باشه من توی ذهنم کمی از تقصیر رو میندازم گردن اینا خواه ناخواه

الآنم خونمون هستن نمیتونم اصلا نگاهش کنم یا باهاش صحبت کنم داداشم هم ناراحت میشه بابت اینکه با زنش صمیمی نیستم بهم محل نمی‌ذاره 

خدایا چیکار کنم.

نه میتونم باهاشون صمیمی بشم این بازیو تموم کنم 

نه میشه با کینه و دشمنی ادامه داد و اونا هی بیان خونه پدرم منم اینجا باشم و این موضوعات پیش بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هیچ کدومشون هیچ حرفی نزن،برو بمون اتاق،از صد تا دشمن برات بدترن این دونفر

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

عزیزم رفت و امد کن ولی هرگز اطمینان نکن 

کسی که به خودش اجازه داده تو زندگیت دخالت کنه حالا اصلا بگو به اجباره داداشت هم که بوده باشه،پس نباید بهش فرصته دوباره نیش زدن،بدی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
داستان آینه چرا برادرت به زنش گفته به شوهر اسی پیام بده

دیگه دنباله جوابه این سوال گشتن بی فایده هست و اصل ماجرا رو تغییر نمیده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اتفاقا پیدا کردن جواب این سوال می‌تونه تعیین کنه اسی کلا با برادرش رفت و آمد داشته باشه یا نه

چه برادرع به زنش گفته باشه تو پیام بدع

چه زنه خودش پیام داده باشه و برادرش الان داره دفاعش رو میکنه

و تو دهنه زنش نزده

جفتش یکیه بخدا