2777
2789
عنوان

واقعا من احمقم توسری خورم😔🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 48 پست
مثلا الان شوهر شما کسی شمارو برای مهمونی یا تولد .... دعوت کنن میزاره بری؟؟؟؟؟ ببخشید میپرسما میخام ...

الان بله، هر جا بخوام میرم

اصلا گیر نمیده

فقط می گم می‌خوام برم فلان جا

مثل همون که اون بخواد بره میگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان بله، هر جا بخوام میرماصلا گیر نمیدهفقط می گم می‌خوام برم فلان جامثل همون که اون بخواد بره میگه

خداروشکر خشحالم برات ک شوهرت دیگ گیر بهت نمید و... دعاکن برای منم راحت شممم اجاز جایی روندارمممممممم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب خیلی شکاکه

اره بعد بهانشو میکنه میگ همه مردا چش ناپاکننن 

چیشد دیگ ی خوب پیدا نمیشه🤔

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خب شرایط جدا شدن رو نداری؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خب شرایط جدا شدن رو نداری؟

دارم خانوادممم  پشتمنننننن تاالان ب امید این صبر کردم درست ش 

دارم خانوادممم پشتمنننننن تاالان ب امید این صبر کردم درست ش

درست نمیشه البته ممکنه بشه ها ولی خیلی سخته

خودتو بچت برید از زندگیش خودتونو نجات بدید

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خب چرا گیر میده دوست داره مطیع باشی یا بدش میاد رفت آمد و...

شکاک میگ مردا فامیل چش ناپاکن دروغ میگ بخدا همشون بچه هاشون همسن منه این ب همه مشکوووووک 

باهرهاخاله هام زنگ زدن تولد دعوتم کردن گفتم مجلس زنونست بازم نذاشت برم 

ربطی ب مرد ندار بهونشه کلا دوشت دارمن خونه باشم جایی نرم کسی زنگ ب من نزنه و.. ن میتونم ب سلیفه خودم لباس بپوشم ن میتونم جایی برم حتی خونه ممامانمم چیره بندی کرده🤣بددهن ب شدت فوش های رکیک ب خودم خانوادممم

درست نمیشه البته ممکنه بشه ها ولی خیلی سختهخودتو بچت برید از زندگیش خودتونو نجات بدید

بچه رونمیده بده هم مجبوری قانون بدههه بچه رو باز جورای دیگگگگ ازارم مید 

با بعضی از مردان از در تهدید نیای سوارت میشن

زیادی بله و چشم به بعضی مردان ،نه کل مردان باعث میشه فکر کنند تو مقامت کمه و به اون مرد ظلم شده.مثل اون ضرب المثل معروف که میگه زنی که خرج نداره ارج نداره، زن زیادی مطیع هم ارج نداره