2777
2789
عنوان

واقعا من احمقم توسری خورم😔🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 48 پست
ببخشید ولی بنظرم آدمای شکاک خیلی بدبینن یا خودشون خیلی مکشوکن فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن

اره من بعضی اوقات میگم شاید خودش ناپاکه کهمه روناپاک میبین

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
تازه دوساله:(

جان؟؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا ی بار از حقت دفاع نمیکنی؟اگه زد تو هم بزن اصلا زورت نرسید داد و بیداد کن برو شکایت کن،ولی جلوش و ...

از پسش برنمیامممممم یک بار داد زدم کلللل دستشو تا مچچچچ کرد تودهنممممم حاستم خفه شمممم روانیه

با بعضی از مردان از در تهدید نیای سوارت میشنزیادی بله و چشم به بعضی مردان ،نه کل مردان باعث میشه فکر ...

خب منم بگم ن کتک میزن فوش مید دادهم بزنم کل دستشو تامچ فرومیکنه دخل دهنممم تا مرز خفگی میرمممم و .کتکای بدترایننن