2777
2789
نو جای کهنه نمی دن . کیلویی بر میدارن . من دیدم دسته و چیزایی الکیشو می شکنن بعد وزن می کنن. پولش می ...

خوب بعد چیکارش میکنن. منظورم اینه استفاده بعدی‌ چیه؟ آخه برو سرچ کن خیلی جاها هستن که میگن بازسازی میکنن و کلی تبلیغ میکنن بهترین مواد رو استفاده میکنن و تعویض نو با کهنه دارن 

جان و جهان من تویی   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب بعد چیکارش میکنن. منظورم اینه استفاده بعدی‌ چیه؟ آخه برو سرچ کن خیلی جاها هستن که میگن بازسازی م ...

اره باز سازی هم می کنن . اینایی که من میشناسم برای ساخت چیزیای دیگه استفاده می کنن. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
من وانت ندیدم

آخه ما میان تو شهرمون شما بهش میگید چرخ چی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم