به نظر من ژله و... دیگه از مد افتاده توی مهمونی ها
این دسر مشهدیه و اسمش ماقوته و با شیر درست میشه
بدون اغراق من برای30 نفر مهمانمون درست کردم همشون هرچی موند بردن خونه و همه دستور تهیه اش رو ازم گرفتن. عالیه شک نکنید
مخصوصا اگه بچه کوچیک دارید میتونه وعده مقوی و خوشمزه ای براش باشه
شیر 3 لیوان
نشاسته 4 قاشق (خیلی سر پر نباشه)
شکر نصف لیوان
گلاب یه استکان
هل سابیده 2 تا
وانیل نوک قاشق
زعفران به دلخواه برای تزئین
همه مواد به جز گلاب رو با شیر سرد مخلوط کنید و وقتی خوب حل شد بزارید رو شعله ملایم و مدام هم بزنید تا جوش بخوره و غلیظ شه
بعد که مثل ماست سون شد گلاب رو بهش بزن و بریز تو ظرفایی که میخوای
اگه دوست دارید بخشیش رو زعفرانی کن و دو رنگ بریز توی ظرفا
بزار یخچال که یکم سفت بشه و خنک بشه
اگه دوست داری از قالب در بیاری و مثل ژله قالبی بشه نشاسته رو سر پر بریز و کمی گلاب کمتر بریز
اما توصیه من اینه که باید بافتش نرم تر باشه و اگه خیلی سفتش کنید مزه خوبش از بین میره
سعی کنید وقتی از روی گاز برش میدارید از ماست سون غلیظ تر نباشه اگه بود خیلی کم شیر اضافه کنید
نوش جان