2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این کارو کردم روحی دادم بعد ماهبتابه گرفتم . خدایشم ماهبتابش خیلی عالی چند سال داره کار می کنه . امسالم می خواستم بدم نتونستم.

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
نمی‌دونم چی بگم .آخه نو چشمی هم مشخصه .کهنه رو هر کاری کنی بازم نشون میده. ولی میترسم

اونایی که بازسازی میشن هم کاملا نو میشن قبلا دیدم الان که قطعا بهتر درست میکنن ولی من دلم راضی نمیشه،منطقی هم نیست قابلمه نو جای کهنه بدن اینا کارشون بازسازیه دیگه هی درست میکنن میفروشن 

جان و جهان من تویی   
من این کارو کردم روحی دادم بعد ماهبتابه گرفتم . خدایشم ماهبتابش خیلی عالی چند سال داره کار می کنه . ...

من بازسازی شده رو دیدم روکشش با دست کنده میشد خیلی تهوع آور بود . شما میگی چند سال کار می‌کنه حتما نو بوده بنظرم .

اونایی که بازسازی میشن هم کاملا نو میشن قبلا دیدم الان که قطعا بهتر درست میکنن ولی من دلم راضی نمیشه ...

نو جای کهنه نمی دن . کیلویی بر میدارن . من دیدم دسته و چیزایی الکیشو می شکنن بعد وزن می کنن. پولش می گن چقدر  شد بعد تو می تونی پولش بگیری یا در ازاش چیزی برداری که بقیشو خودت باید پولشو

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
من بازسازی شده رو دیدم روکشش با دست کنده میشد خیلی تهوع آور بود . شما میگی چند سال کار می‌کنه حتما ن ...

اره جنس خوبه . بعدم من سه تا ماهیتابه دادم تا یکی گرفتم

بیشتر ببینید
ایندفعه می‌خوام پشت ماشین بذارم هر جا دیدم ببرم . چیه آخه کهنه ای که اصلا استفاده نمیشه و جا اشغال ک ...

اره ببر . منم داشتم امسال ولی وقت نکردم ببرم 

بیشتر ببینید