2777
2789
عنوان

با اینکه میدونم دوس دختر داره

224 بازدید | 14 پست

اما دلم هنوز اونو میخواد همش میگم کاش دختره ولش کنه جدا شن از اون بدش بیاد برگرده 

چیکار کنم من نصف یه سال از رفتنش گذشت نیومد از من خوشش نیومد 

اونو میخوام خدا 

کاش خودم می‌فهمیدم اون خوب نیست واسم چرا اجازه ندادی همو بشناسیم شاید اگه بیشتر میموند ازم خوشش میومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میموند ضربه بدتری میخوردیبگو خدایا به هر خیری ت رسانی راضیم

هر روز خدا رو شکر میکنم ولی ته دلم همش اونو آرزو میکنم سال تحویل ام از خدا اونو خواستم 

به خودت این فرصت رو بده با آدمای جدید آشنا بشی 

اونو براحتی فراموش میکنی 

تو رو خدا خودتو با فکر کردن بهش زجر نده 

من۱۰ سال اینکارو کردم جز اضطراب و ریزش مو و ناراحتی معده چیزی برام نمونده

هیچوقت از خدا زوری یچیزو نخواه اینو میگم بدونی هیچ کس آدم خاص و اون چیزی نیس که ما ازش تو ذهنمون ساخ ...

نه زوری نمیخوام میگم کاش خیر واسه من. اون از دلم نمیره

می‌ره عا چند روز چند هفته حتی یکی دو ماه بهش فکر نمی‌کنم آخرش یادم میاد 

به خودت این فرصت رو بده با آدمای جدید آشنا بشی اونو براحتی فراموش میکنی تو رو خدا خودتو با فکر کردن ...

فعلا فرصتشو ندارم 

ولی خب کسی ام بخواد بیاد مقایسه میکنم با اون 

حتی آدم هست که خوشحالم کنه 

ولی دلم اونو میخواد که رفت کاش برگرده 

نه زوری نمیخوام میگم کاش خیر واسه من. اون از دلم نمیرهمی‌ره عا چند روز چند هفته حتی یکی دو ماه بهش ف ...

سعی کن فراموشش کنی پسری که قبل ازدواج چن تا چنتا داشته باشه بعد ازدواج هم تنوع طلبه همش مقایسه میکنه ممکنه پاش بلغزه دوباره بعد ازدواج دلش دوس دختر بخواد 

همیشه باید ترس اینا رو داشته باشی ... 

سعی کن فراموشش کنی پسری که قبل ازدواج چن تا چنتا داشته باشه بعد ازدواج هم تنوع طلبه همش مقایسه میکنه ...

ولی اگه عاشق اون دختره باشه اگه اونو بخواد و همه رو فراموش کنه چی؟چرا نتونست منو اینطوری بخواد 

احساس میکنم برا اون دختره که عاشقشه میمیره 

آدم بدی ام نبود