2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم قراره جراحی کنم چه دکتری برای شما رو جراحی کرد؟وضعیت دندانتون چجوری بود؟ رو عصب؟ رو سینوس؟نهفته ...

جراح فک و دهان 

۲۲ میل گرفت

در تماس با عصب IAN بوده

الان لبم گزگز میکنه..ولی درد خیلی اذیت کننده هست. 

جراح فک و دهان ۲۲ میل گرفتدر تماس با عصب IAN بودهالان لبم گزگز میکنه..ولی درد خیلی اذیت کننده هست.

برای منم کامل داخل عصبه 

قراره ماهه دیگه جراحی کنم 

لبتون چرا گز گز میکنه؟

لب و صورتتون بی حس شده یانهچ

برای منم کامل داخل عصبه قراره ماهه دیگه جراحی کنم لبتون چرا گز گز میکنه؟لب و صورتتون بی حس شده یانهچ

اره بی حسه نمیدونم حسش برمیگرده یا نه خیلی زیاد اذیت شدم سر این جراحی و حتی قبل جراحی تق تق فک و درد مفصل فکی داشتم

اره بی حسه نمیدونم حسش برمیگرده یا نه خیلی زیاد اذیت شدم سر این جراحی و حتی قبل جراحی تق تق فک و درد ...

ترسوندین منو 

من دندون عقلم افقی دراومده و کامل داخل عصبه نمدونم چکارکنم

ترسوندین منو من دندون عقلم افقی دراومده و کامل داخل عصبه نمدونم چکارکنم

من خودم شخصا خیلی پشیمونم کع جراحی کردم ۸ کیلو کاهش وزن داشتم فقط تو ۱۴ روز خیلییییییه اگه برگردم عقب واقعا جراحی نمیکنم

برای من کاملا محبوس تو استخوان بود ‌ولی کج نبود.برنداری هم یه عوارض داره. 

من هنوز درگیرم😭

ی دندون ۲۲ میلیون اسی؟؟ من دندونم نیمه نهفته بود دوسال پیش دو س تومن گرف .. گف رفتی خونه یخ بزار تا چن ساعت یخ گذاشتم نوافن خوردم خوابیدم دردی نداشتم ولی ورم کرد صورتم استخون تراشیده بود .. سرم زد بابام ورمه خابید ولی عصب کشی پدرمو درعاورد 😥

ی دندون ۲۲ میلیون اسی؟؟ من دندونم نیمه نهفته بود دوسال پیش دو س تومن گرف .. گف رفتی خونه یخ بزار تا ...

دو تا عزیزم

دو تا فک پایین 

اره منم ورم دارم

بعد ۱۰ روز خونریزی کردم..رفتم بخیه هامو باز کرد ساکشن کرد دوباره بست😭😭😭😭😭😭خدایا خیلی سختی دارم میکشم نمیدونم چیکار کنم😭