2777
2789
عنوان

شما به چشم اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
دقیقا همسر منم سر ی مانتو باهام دعوا کرد الانم میگه هیچ جا نمیریم و باهام حرف نمی‌زنیم

شما الان در حاضر چکار میکنید.‌‌.من دیروز گفتم کانال ها سر سال تحویل جابه جا نکن میخوام دعای سال تحویل بخونم اقا قهرش گرفته میگه چرا این حرف زدی.دیروز خونه مامانش نرفتیم فقط به خاطر همین....میگم این چشم نیس پس چیه.کلا دوس داره بهمه بگه من قهرم با همه.امروز خونه مامانم دعوتیم نمیدونم چکار کنم

نه. من هر کی میگه چشم، بهش میگم پس تا حالا رونالدو و همسرش باید صدبار میمردن یا طلاق میگرفتن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ی ون یکاد کوچیک بخر بزن کنار جا کلیدی یا بالای در ورودی

راستش بخوای اگه بزنم مسخره میکنه حوصله ندارم این رفتارش ببینم....یه بار یه ظرف خریدم ایه قرانی بود گذاشتم گوشه اتاق ‌...هر دفعه هر کی میاد خونمون میگه این کارای زنمه

کجا بگیرم؟ هر وقت ایه قرانی میخونم یا دعا میخونم منو مسخره میکنه.

تو روبیکا هست من بخاطر قمر در عقرب کانالش دارم درخواست بده برات لینکش میفرستم

اینقدر بدم از اینطور کسا میاد عیسی به دین خود موسی به دین خود 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اتفاقا دیروز همین بود نمیدونم سر سال تحویل جنی شده بود حالا میگه خونه هیچیکی نمیریم

تو هم چیزی نگو بزار خودش بگه بیا بریم 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

تو هم چیزی نگو بزار خودش بگه بیا بریم

اتفاقا قصد داره نریم حال منو بگیره.میدونه خونه مامانم مهمه.از قصد دیروز خونه مامانش نرفت که امروز بگه تو نزاشتی بریم.همیشه همینه .

شما الان در حاضر چکار میکنید.‌‌.من دیروز گفتم کانال ها سر سال تحویل جابه جا نکن میخوام دعای سال تحوی ...

والا منم قهر کردم از دیشب گفتین اسپند الان میخوام دود کنم خدا کنه همون چشم زخم باشه درست بشه 

اگه از مذهبی بودن بدش میاد سعی کن زیاد راجع بش حرفی نزنی در خفا کار هاتو بکن مثلا دعا میخوای بخونی یا نماز زیاد جلو چشمش نباش برای ون یکاد هم میتونی تو اتاق خواب بزاری فرقی نمیکنه حالا تو دیوار خونه خوشش نمیاد تو اتاق خواب که کسی نمیبینه 

اتفاقا قصد داره نریم حال منو بگیره.میدونه خونه مامانم مهمه.از قصد دیروز خونه مامانش نرفت که امروز بگ ...

میدونی هرچی حساس تر رفتار کنی بد تره اصلا چیزی نگو بگو باشه جایی نمیریم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

تو روبیکا هست من بخاطر قمر در عقرب کانالش دارم درخواست بده برات لینکش میفرستماینقدر بدم از اینطور کس ...

به نظرت چکار کنم .امامزاده میرم مسخره میکنه ادم بدی نیس ولی چی بگم

والا منم قهر کردم از دیشب گفتین اسپند الان میخوام دود کنم خدا کنه همون چشم زخم باشه درست بشه اگه از ...

شما چجوری اسپند دود میکنید چی میگید که جلوی چشم زخمو بگیره

[QUOTE=376095125]راستش بخوای اگه بزنم مسخره میکنه حوصله ندارم این رفتارش ببینم....یه بار یه ظرف خریدم ایه قرانی بود گ ...[/QUOT

خیلی سخته فرهنگتون با فرهنگ اونا فرق میکنه باید یجوری کنار اومد دیگه 

مامانم میگه اسپند میرزی اسم همه رو بگو مخصوصا نزدیکات ....ماشالله شوهرم انقدر برای این و اون پز میده نمایشی هس مخصوصا از خریداش ‌اسپندا تموم میشه‌.موندم از این کار این شوهر .کپ مادرشه....من پارسال سرکار رفتم کل همسایه ها و فامیل میدونستن 

چیزی نمیگم فقط میگم خدایا هر چی قضا و قدر و بلا هس از خومو خانواده ام دور کن 

من خودم زیاد اعتقاد ندارم ولی دیدم که واقعا چشم زخم وجود داره