2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره 

اینا روانین و حالات نورمال ندارن 

معمولا هم زندگیای خوبی نخواهند داشتن 

تو لجن زندگی میکنن

همش چشمش به بقیست و هرگز به رضایت و آرامش نمیرسه همین بس

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

تا اخر عمرش توسط ملائک نفرین و لعنت میشه

دعا طلسم خیلی بده زیاد اعتقاد نداشتم ولی چند وقت پیش ها انگار یکی به اندازه یه کاسه اب ریخته بود پشت در خانه پدربزرگم همه جا خشک بود غیر از اون یه قسمت ساعت حدودا ۱۲ و نیم شب هم بود فردای اون روز پدربزرگم بنده خدا حالش بد شده رفته بیمارستان دکترا جوابش کردن خیلی یهویی 😔😔

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ 'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️ 

بدبخت میشه

مادرشوهرم از روی کینه زنگ میزنه به خواسگار یکی از دخترای فامیلشون و کلی بد و بیراه دشت سر دختره میگه

اونا ازدواج نمی کنن

ولی بعدها میفهمن ما. مادرشوهرم من بوده

باور کن مادرشوهرم بت گرفت بیست و اندی سال چنان عذاب وجدان داره که نگوووو

بارها حلالیت خواسته اما دختر ه میگه نه.

مادرشوهرم میگه بعد اون ماجرا من هیج وقت از ته دلم نخنذیدم

متاسفانه جاری من اهل این کاراست. دعاهای جاسازش رو توی خونه ام پیدا کردم. از بالا نگاه کردم دیدم بعد از رفتن از خونه ام یه بطری آب از کیفش درآورد و ریخت روی چارچوب در و جلوی خونه ...

خیلی خوشبخته. زندگیش هیچی کم نداره. با وجود اینکه گذشته بد و خانواده بدنامی داشته اما هم برادرشوهرم و هم خانواده شوهرم به معنای واقعی کلمه غلام حلقه به گوش این دختر هستن.

وضع مالی عالی

بچه سالم و باهوش

زندگی آرام، مسافرت های آنچنانی ...