2777
2789

شوهرم گاهی از عمد رفتارای بد انجام میده

مثلا تو بعضی جمع ها

یه پسر دایی دارم آمریکا درس خونده و خیلی خودگیره

هروقت شوهرم تو یه جمعی هست که اونم هست میاد رفتارای بی کلاس میکنه

لودگی میکنه

لاتی صحبت میکنه

همه یکدفعه تعجب میکنن

درحالیکه شوهرم صاحب کارخونست و اتفاقا همیشه رفتاراشو خوب بلده نمیدونم چکارش کنم

انگار میخواد ثابت کنه این آدما برام مهم نیستن ولی آبروی منو میبره  و همه فکر میکنن شوهرم همیشه این شکلیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تیپ شخصیتیه شوهرت طوریه که باید همیشه تو هر جمعی تو چشم باشه. و تمام تلاششو برای این کار میکنه.  

یه بار بهترین جمع یه بار ضایع ترین.  براش دیده شدن مهمه 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تیپ شخصیتیه شوهرت طوریه که باید همیشه تو هر جمعی تو چشم باشه. و تمام تلاششو برای این کار میکنه. یه ...

اخ دقیقا

شاید میخواد وقتی کم میاره  نشون بده بقیه براش مهم نیستن

حالا برعکسش من به نظر مردم اهمیت میدم

موندم چکار کنم

اخ دقیقاشاید میخواد وقتی کم میاره نشون بده بقیه براش مهم نیستنحالا برعکسش من به نظر مردم اهمیت میدم ...

اعتماد به نفس زیادی هم دارن اینطور آدم ها

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اخ دقیقاشاید میخواد وقتی کم میاره نشون بده بقیه براش مهم نیستنحالا برعکسش من به نظر مردم اهمیت میدم ...

طفلی ببرش پیش مشاور ببین منشا این رفتارش چیه شاید شما خیلی ب اون احترام میذارید و تحویلش میگیرین این کمبود اخترامو ب خودش حس میکنه