2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر لوسی ی منگل بهت گفته دیگ

بخاطر اون نمیگم، خیلی وقته بخاطر کاراش عصبیم کرده، مثلا سرد برخورد میکنه هر چی سعی میکنم درست بشه نمیشه، باهاش حرف میزنم بازم همونه

سر اینکه گفت منگل به هم بزنی ؟ خیلی مسخرس😂ولی از من به تو نصیحت اگه دوستت سمی هست بدون هیچ دلیلی تم ...

😂اخه دوست دارم یه دلیلی باشه، اینجوری بی دلیل یهو بگم تموم یه جوریه

😂اخه دوست دارم یه دلیلی باشه، اینجوری بی دلیل یهو بگم تموم یه جوریه

نگاه کن ی چیزی بهت بگم 

هیچ کسو جدی نگیر که روت تاثیر بزاره و سعی کن کسی رو از دست نده که کارت گیر کرد بتونی به طرف بگی 

نگاه کن ی چیزی بهت بگم هیچ کسو جدی نگیر که روت تاثیر بزاره و سعی کن کسی رو از دست نده که کارت گیر کر ...

اخه ببین مثلا جوری روم تاثیر گذاشته که پیام که میده استرس میگیرم، یعنی به قول شما خیلی جدیش گرفتم، تموم حرفا وکاراش بهم میریزه منو

وا چرا انقد لوسی

بخاطر این نمیگم کلا چند روزه سرده

مثلا میگم چخبر میگه سلامتی تو چخبر

گفتم سلامتی خونه مادربزرگمم نوشته اها اوکی

یا پروفشو عوض کرد پرسید عوض شده گفتم اره میگه اوکی اوکی

یا من شوخی میکنم استیکر خنده میفرستم اون🤦🏻‍♀️اینو میفرسته😐