2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب هوش مصنوعی

تکرر ادرار به همراه خارش و ترشحات غیرعادی می‌تواند نشانه عفونت ادراری یا واژینالی باشد. احتمالاً یکی از این مشکلات را داری:

1️⃣ عفونت ادراری (UTI):

• احساس نیاز مکرر به ادرار (حتی بعد از تخلیه کامل مثانه)
  • سوزش یا درد هنگام ادرار
  • ادرار کدر، خونی یا بدبو
  • گاهی همراه با درد در زیر شکم یا کمر

2️⃣ عفونت قارچی یا باکتریایی واژن:

• خارش شدید
  • ترشحات غیرطبیعی (سفید پنیری، زرد، سبز یا بدبو)
  • گاهی باعث تحریک مجرای ادرار و تکرر ادرار می‌شود

3️⃣ دیابت یا مشکلات هورمونی (کمتر محتمل، ولی باید بررسی شود اگر مشکل ادامه پیدا کند):

• تشنگی زیاد همراه با تکرر ادرار
  • احساس ضعف و بی‌حالی

🔹 به پزشک مراجعه کن و آزمایش ادرار بده تا مشخص شود عفونت ادراری داری یا نه.
🔹 مایعات زیاد بخور (اما نه چای و قهوه، چون ادرارآورند). آب و دمنوش‌هایی مثل بابونه خوب هستند.
🔹 ناحیه تناسلی را تمیز و خشک نگه دار، اما از صابون‌های معطر یا ژل‌های شیمیایی استفاده نکن.
🔹 اگر سوزش داری، می‌توانی از آب ولرم و جوش شیرین برای شست‌وشوی ملایم استفاده کنی.
🔹 مصرف قند و شیرینی را کم کن، چون قند زیاد می‌تواند باعث رشد قارچ و باکتری شود.

اگر تب، درد پهلو، ادرار خونی یا کدر داشتی، سریع به پزشک مراجعه کن، چون ممکن است عفونت کلیه هم باشد.

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪