2777
2789
عنوان

سن ازدواجمو زدم بااین برنامه های تو گوگل خیلی بالا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 199 پست
یا خدا🤣🤣🤣🤣

ببینم برنامەای داری برای این یک ماە؟؟😕

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینم برنامەای داری برای این یک ماە؟؟😕

دوبار رفتم خواستگاری یا مهریه خیلی بالا گفتن اون یکی دید بجه مثبتم نخواست🤣

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔
دوبار رفتم خواستگاری یا مهریه خیلی بالا گفتن اون یکی دید بجه مثبتم نخواست🤣

ای بابااا چی بگم ان شااللە خوشبخت بشی داداش

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

ی فالگیر بهم گفت ۲۷سالگی تازه به ازدواج فکر میکنی یعنی ازدواجم نه فکر من حالا ذهن درگیر چجوری بزنم ت ...

اینە کە مشکلە😕😕😕بعد بدی این فالگیرا اینە کە آدم میگە نکە راست باشە 

واقعا من نمیخوام ۳۷ ازدواج کنم

ان شااللە امسال بشە 😐👌❤️

اینە کە مشکلە😕😕😕بعد بدی این فالگیرا اینە کە آدم میگە نکە راست باشە واقعا من نمیخوام ۳۷ ازدواج کنم ...

من از این که ۲۷ ازدواج کنم خیلی راضیم 

ولی همشمیگم دختر خالم همسن من ازدواج میکنه ادا میاد 

من از این که ۲۷ ازدواج کنم خیلی راضیم ولی همشمیگم دختر خالم همسن من ازدواج میکنه ادا میاد

آرە دخترای فامیل ما هم ادا میان...من تا همین پارسال ازدواج رو‌هیچ حساب نمیکردم ولی الان کە سنم بالا رفتە از نظر خودم،دیگە واقعا از مجردی خستە شدم وگرنە هیچوقت هول شوهر نبودم

خب مگه اون ی برنامه بیشتره

نە

ولی با این روندی کە زندگی من در پیش گرفتە ممکنە همین بشە