2777
2789
عنوان

سن ازدواجمو زدم بااین برنامه های تو گوگل خیلی بالا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 199 پست
آرە دخترای فامیل ما هم ادا میان...من تا همین پارسال ازدواج رو‌هیچ حساب نمیکردم ولی الان کە سنم بالا ...

اره مجردی هم سنی داره بعد۲۸تا۳۰به  بعد ادم واقعا خسته میشه

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نەولی با این روندی کە زندگی من در پیش گرفتە ممکنە همین بشە

عزیز میشه برای منم نگاه کنی؟

یا ادرس اون سایتو بده خودم نگاه کنم

۷۹/۸/۱۵

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
اره مجردی هم سنی داره بعد۲۸تا۳۰به بعد ادم واقعا خسته میشه

آرە واقعا خیلی خیلی بار روانی زیادی بهمراە دارە تو جامعە خودمون

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خب ممکنه هم نشه !!چرا آنقدر فکر خیال منفی میکنی!؟شاید این چیزی که تو نگرانشی هرگز اتفاق نیفته

ممکنە

مرسی از حرفای قشنگت گلم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

عزیز میشه برای منم نگاه کنی؟یا ادرس اون سایتو بده خودم نگاه کنم۷۹/۸/۱۵

۲۸زدە بود عزیزم

ایشالا ی شوهر خوب همین امسال بیاد برات همه تو کفش بمونن

مرسی گل من

آرە دخترای فامیل ما هم ادا میان...من تا همین پارسال ازدواج رو‌هیچ حساب نمیکردم ولی الان کە سنم بالا ...

متوجه شدم نصف دخترا برا حرف مردم مجبورن ازدواج کنن

به من باشه اصلا ازدواج نمیکنم میخوام پولامو جمع کنم ولی فقط از حرف و نگاه های مردم بیزارم

چرا باید ازدواج کنم وقتی الان پولم برای خودمه ولی اون وقت یکی بیاد بگه حقوقتو بده بریم برنج و کوفت و زهر مار بخریم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
تاریخ تولدتو بدە تورو هم افسردە کنم😂😂

برای منم میزنی؟

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید
متوجه شدم نصف دخترا برا حرف مردم مجبورن ازدواج کننبه من باشه اصلا ازدواج نمیکنم میخوام پولامو جمع کن ...

منم به همینا فکر میکنم 

مهم تر از همه ارامش داری 

حرص رفتار یکیو نمیخوری

کسی بهت گیر نمیده 

ترس از خیانت کسی نداری 

ولی بدبختی این ی مشت ادم مغز فندوقی نمیزارن تو تصمیم درست بگیری

ممکن ادم تو چهل سالگی ازدواج کنه ی ازدواج عالیم کنه ولی از حرف مردم از بیست سالگی درگیر روابط اشتباه بشه