2777
2789
عنوان

لعنت به دوران عقد

471 بازدید | 20 پست

حس میکنم نه برای خانواده خودم اهمیت دارم نه برای شوهرم

خونه ی خودمون حس میکنم اضافیم خواهر برادرام فقط منتظرن من برم خونه ی شوهرم که میرم شوهرم اصلا بهم محل نمیده فقط با خواهرش یک سره درحال شوخی و خنده و جیغ ان من فقط میرم اونجا میشینم بدون این که یه کلمه حرف بزنه باهام برمیگردونه البته کلا باهام خوبه ها ولی اونقدر که برام اشتیاق داشته باشه نیست از دست رفتاراش خسته شدم یه سره با خواهرش تو دل هم در حال مسخره بازین.اگه خواهرش جایی باشه اصلا سمت من نمیاد😭 دوساله منو تو عقد نگه داشته تکلیفم مشخص نمیکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر مرد مزخرفیه

وقتی تو نیستی بره اونقدر با خواهرش شوخی خندخ بکنه که از وسط نصف ن

اما دقیقا تا تو اونجایی این ادا اطوارای غیر قابل باور رو در میارن

حتما با قصد و منظوره

دادن گربه رو دم حجله میکشن

بترسونش

نرو خونه اشون، عیده دیگ باهم برید تفریح توان شوخی کن حرف بزن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
چطوری بترسونم؟

تهدیدش کن به رفتن و نموندن.

بگو این چه وضعشه!! لاس زدن با خواهرت رو تحمل کنم!! این بلتکلیفیمو تحمل کنم!! بی توجهی و بی احترامیتو تحمل کنم!!! چرا آخه!!! شعور ندارین وقتی میام خونتون برای تماشای لاس زدناتون نمیام. میام مثل چند تا آدم مبادی آداب با هم صحبت کنیم و احترام بزاریم بهم. این چه مسخره بازیه اداهاتون چرا اینقدر چندشه!