2777
2789
عنوان

برای موفقیت توو زندگی از چیه زندگیت گذشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
خیلی خیلی بهتر شدن یعنی چیبالای ۴۰ درامدمه هرکار بخوام با پولم میکنمخونه بزرگ ماشین خوب پس اندازحسرت ...

میتونی خونه ۱۰۰۰ متری بخری ؟

یا ماشین خوب؟مثلا.ferari. bmw.benz.auod كدومو دارى يا ميتوني با پولت بخری؟ 

هرماه چندتا کشور خارجی میتونی بری و توو بهترین جاهای دنیا هتل بگیری؟ چقدر برا بچه هات دادی  که خدای نکرده چشم به مالت نداشته باشن ؟

زندگی مرفه یعنی اینکه من بتونم با پولم تصمیم بگیرم نه اینکه مجبور باشم بین پراید و سمند تصمیم بگیرم 

یا  مجبور باشم بین ال نود  و شاسی چینی تصمیم بگیرم 

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

ما خانواده امون چهار نفره اسهر چهارنفرمونم که سر کاریم شغل خودم و برادرم که درآمدش خوب نیست ولی مادر ...

مثلا اراده کردی بنز داشته باشی یا اصلا به ذهنت این اجازه رو نمیدی که فکرشم بکنه؟

یا ی خونه مستقل داشته بای در بهترین نقطه شهر یا ایران؟؟

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میتونی خونه ۱۰۰۰ متری بخری ؟یا ماشین خوب؟مثلا.ferari. bmw.benz.auod كدومو دارى يا ميتوني با پولت بخر ...

خوش بحال دل خجسته ت

مردم دارن از مستاجری و بیپولی مینالن تو دنبال چی هستی

من دنبال دل خوشم وگرنه چ فرقی هست بین خونه هزار متری و ۱۵۰ متری 

خونه باید پررقت امد باشه ن بزرگ

ماشینم باید باهش جاهای خوب بری

دامادمون بهترین ماشین داره ولی پارک تو خونش

بهترین خونه ها رو دیدم دارن ولی با همه قطع رابطه ن

بچه هامم مثل خودم برن تلاش کنن 

کی ب من داد ک من ب بچم بدم

گرچه ک برای اونام قد ی ملک و طلا پسانداز دادم

بمیرمم خونه م بهشون میرسه

بیشتر از اینم میخواستم باید شغل ازاد میزدم امکاتش بود ولی دوس نداشتم بیشتر از این خودمو درگیر مادات کنم

خوش بحال دل خجسته تمردم دارن از مستاجری و بیپولی مینالن تو دنبال چی هستیمن دنبال دل خوشم وگرنه چ فرق ...

البته ادمایی هستن که هم پول ریاد دارن هم رفت امده زیاد دارن هم خیر هست هم خوش میگذرونن در لول بالا 

اونایی که شما دیدین کار نمیکنن که زندگی کنن .زندگی میکنن که کار کنن . من ی لول بالاتر رو دارم میگم 

که بهشون میگن جامعه یک درصدی مرفه بی درد  عاشق خدا 

البته ادمایی هستن که هم پول ریاد دارن هم رفت امده زیاد دارن هم خیر هست هم خوش میگذرونن در لول بالا ا ...

اتفاقا کار خیرم میکنن

وقتی زیادی پوادار میشی و یک درصدی دوستای هم سطحت کم میشن یا یکسری بخاطر پولت دورتن

من ک ارزویاون زندگیو ندارم راستش

انشالله بهش برسی

مثلا اراده کردی بنز داشته باشی یا اصلا به ذهنت این اجازه رو نمیدی که فکرشم بکنه؟یا ی خونه مستقل داشت ...

من گواهینامه نگرفتم ۱۸ سالمه تازه ثبت نام کردم ولی پدرم دوتا ماشین به نامم کرده یه پژو پارس ۹۷ که راننده روشه کار میکنه یه ۲۰۶ اتومات هم برای این که روش رانندگی یاد بگیرم

خونه خودمونم تو باغ دریاچه اصفهانه که محله خوبیه

دوتا خونه مستقل کوچیک هم به ناممه که اجاره اش و میگیرم

و دوتا زمین معمولی هم دارم

جا داره بگم برای داداش بزرگترم امکانات بیشتری هست

درضمن پدر من بازنشسته ذوب آهنه و توی اصفهان تنها نمایندگی و وارد کننده سیستم صوتی آلپاینه توی سیتی سنتر مغازه داره یه انبارم تو تهران پارس داریم برای فروش عمده

مادرمم با مدرک دکترا استاد دانشگاه خوراسگان هست و امسال عضو هیئت علمی دانشگاه هم میشه و مدرسه غیر انتفاعی گلهای بهشت با ۳۰ سال سابقه هم برای مادرمه

ولی شما از چی میسوزی؟ :)

همشون قابل تحقیق و سرچه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من گواهینامه نگرفتم ۱۸ سالمه تازه ثبت نام کردم ولی پدرم دوتا ماشین به نامم کرده یه پژو پارس ۹۷ که را ...

داداشم دنبال زن میگرده زنش میشی 😂🤣🤣🤣

خوش بحال دل خجسته تمردم دارن از مستاجری و بیپولی مینالن تو دنبال چی هستیمن دنبال دل خوشم وگرنه چ فرق ...

این دوستمون سنگ نداشته هاش و به سینه میزنه ولی نمیدونم چرا بابتش از ما طلبکاره

میتونست به جای تصور کردن ماشین بنز یه روانپزشک بره تا بفهمه ما زندگی میکنیم تا به آرامش و عشق برسیم خوشبختی اینه نه که ماشین مثلا درش برقی باز شه

چه فرقی داره وقتی من و آیلان ماسک و استاتر نهایتا دومتر قبر بهمون میرسه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

داداشم دنبال زن میگرده زنش میشی 😂🤣🤣🤣

بابام گفته من یکی و شوهر نمیده