2777
2789

خانما من ی مشکل دارم ی پیرزن‌همسایمونه که بشدت ادم‌مهربانیه ولی اصلا تعارف سرش نمیشه 

من ادمی نیستم اهل رفت امد باشم ولی این  اوایل مداوم‌میمد خونمون بعد کمترش کرد وقتی هم میاد من خودم گار دارم یا خسته ام بارها سده دیده چراغم‌خاموش میگه عه خواب بودی چند دقیقه بشینم برم!  من واقعا نمیکشم مهربونی سر جای خودش ولی حتی براش پذیرایی نمیارم‌ولی باز میاد میشینه و ی ریز صحبت میکنه ار چیزهایی که من اصلا باهاش زمینه مشترکی ندارم و واقعا خسته شدم از دستش نمیدونم چیکار کنم  حتی شره در بارها روش باز نگردم تلفنشو جواب ندادم ولی باز میاد در میزنه... بارها شد دیده خوابم میاد ولی بار میاد تو و گاهیم هم میبینه دارم میرم جایی کار دارم هی بهش میگم وقتشه  میشینه نگاه میکنه!! من دیکهرد دادم از اون خوتواده هام هستیم که اهل رفت امد نیستیم حتی با فامیل!! ولی این  ول کن نیست راهکارتون چیه ناراحت نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای وای خیلی بده یسریا با مهربونیشون ادمو اذیت میکنن! ینی نمیتونی حرفتو بزنی مبادا بهشون برنخوره.انگار ادم نمک گیر میشه قشنگ میفهمم چی میگی

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

فقط با شما رفت و امد داره یا با همسایه های دیگه

باهمه رفت امد داره ولی شب  ساعت ده یهو میگه وای دلمگرفته بود  اومدم‌پیشت و من خستم‌میخوام دراز بکشم اون میاو تو این اواخر که پررو شده یهو اومد تو میگه کمرمو مشت بزن درد داره و من اصلا درکش نمیکنم 

حتما تنهاس آره ؟ ..لابد از تنهایی پناه میاره به تو ...من یه جا یه خونه رفتیم ببینیم دیدم تو حیاط ...دوتا خونه س،یه پیرزنی م  بود ...وای اگه میرفتم اصلا راحت نبودم ..البته دست خودشونم نیست من دوستشون دارم ..ولی تنهایی م دوست دارم نمیخوام دم به دقیقه بیاد ...یوقتا حوصله ی خودمم ندارم ..اونم تو یه جا باهم حیاط مشترک اصلا ...

حتما تنهاس آره ؟ ..لابد از تنهایی پناه میاره به تو ...من یه جا یه خونه رفتیم ببینیم دیدم تو حیاط ... ...

ببین شوهرش هست پسر و نوه اشم هستند ولی بقیه بچه هاش هفته ای ی بار سر بهش میزنن اینم‌همیشه یا مسجد یا با همسایه و رفیقای همسن خودشه  یا تلفن میزنه اینور اونور ولی وقتی میبینه کسی نیست یهو میاد پیش من اونم بی وقت بی موقع من از بیرون اومدم خستم یا  اخر شب خوابم میاد خوب  باید حالیشون باشه  من همسنش نیستم که بتونم باهاش خرب بطنم‌اکر مادر بزرکم‌بود مشکلی نبود کلی مادر بزرگمم نیست‌