2777
2789

مشکلم ازدواجمه باید زود ازدواج کنم اماخاستگارنمیاد برام صلوات بفرستین ترخدا منم حاجت دلم بگیرم فقط یه صلوات🩵لایکم کنین منم براتون میفرستم هرکس خواست بفرستم

فرستادم 

چند سالته؟ 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
۲۵ بخاطر یسری مسائل باید زود ازدواج کنم اما...

من 35 

برای من صلوات بفرست منم زودتر برم خونه خودم 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید
سخته اذیتم میکنن توخونه یبار قبلا خوندم کوچک تربودم اما برام نیامد

میتونی ذکرشو بعد دوتا دو رکعتی بخونی ولی فقط از خدا بخواه انشاالله یه بخت عالی قسمتت میشه

نیت کردم برا ازدواج و خوشبختی همه مجردا چله دعای مشلول بردارم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
میتونی ذکرشو بعد دوتا دو رکعتی بخونی ولی فقط از خدا بخواه انشاالله یه بخت عالی قسمتت میشهنیت کردم بر ...

ممنون چشم برامنم دعاکت من ناخنم کاشت داره میگن شاید نشه بخونم 

شمااثر دیدی بعد نماز دورکعتی ذکرارو بگم؟

ممنون چشم برامنم دعاکت من ناخنم کاشت داره میگن شاید نشه بخونم شمااثر دیدی بعد نماز دورکعتی ذکرارو بگ ...

میگن خیلی مجربه

یکی از روشاش همینه که ذکر بعد از نماز گفته بشه البته اگه بخونی عاشقش میشی و حین نماز میخونی

برا نماز با کاشتم تحقیق کن من علمشو ندارم ولی شاید بشه حیفه از نماز دور باشی مخصوصا الان که حاجت داری

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه