2777
2789
عنوان

فک میکردم خیلی پسر خوبیه ولی انگار اینجوری نبود یه حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 59 پست
خودشم گفت البته اینو گفت که چون قصدم جدی و واقعا میخوام ایندمو با تو بسازم باید بدونم نظرت و افکارت ...

دقیقا

هر وقت با خانواده تشریف آوردن برای آشنایی خانواده ها و بعد ازدواج

یعنی برای نشون دادن جدی بودن قصدشون حرکتی اساسی زدن

اون وقت وقت این صحبتهاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا همش حرفه شما تازه دو ماه از دور با ایشون ارتباط دارید چطوری اطمینان دارید که وفاداره بر خلاف نظر بعضی از دوستان من دیدم منفیه و معتقدم مورد مناسبی نیست و داره کم کم شرایط آماده می‌کنه و وقتی فهمید شما به شدت وابسته شدید اونوقت حرفهای منشوری و خواسته های منشوریش بیشتر میشه 

نمیدونم بخدا من اولین بارمه مثلا اینجوری این بحثا پیش میاد واسم و تو این شرایط دوستی قرار گرفتم حس م ...

چطور آشنا شدید؟ 

اگه از هم دور هستید و شمارو ندیده و نشناخته چطور حرف از آینده میزنه؟؟؟

شاید برا جلب اعتماد حرف از آینده میزنه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
ببین وقتی با یه پسر در ارتباط باشی خواه ناخواه وابسته میشی اصلا هر چی که باشه حیوون خونگی هم باشه، ر ...

درسته ولی من نمیتونم اینجوری باشم حتی اگه این رابطه ام تموم بشه سختی کات واسم قابل هضم تره تا بخوام با روابط دوستی و این جریانا قط قرمزامو رد کنم یا فراتر از حدم برم ب نظر خودم اگه تو همین مدت کم بازم همچین چیزی پیش بیاد حتما کات میکنم

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید
اینا همش حرفه شما تازه دو ماه از دور با ایشون ارتباط دارید چطوری اطمینان دارید که وفاداره بر خلاف نظ ...

درسته واقعا حرفاتون خودمم حس میکنم اینجوری میگه که نظر منو جلب کنه یا منو وابسته کنه 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید
اینا همش حرفه شما تازه دو ماه از دور با ایشون ارتباط دارید چطوری اطمینان دارید که وفاداره بر خلاف نظ ...

دقیقا 

نظر منم همینه 

موقعی باید گفت قصدش جدیه که خانواده ها رو در جریان بزارن و گرنه رو حرف خالی که نمیشه حساب باز کرد 

چطور آشنا شدید؟ اگه از هم دور هستید و شمارو ندیده و نشناخته چطور حرف از آینده میزنه؟؟؟شاید برا جلب ا ...

منم دقیقا همین واسم مبهمه که از پشت گوشی اونم دو ماه نشده چجوری میشه حتی ب اینده با منم فک کنه حس میکردم من شکاکم یا سخت اعتکاد میکنم ولی الان مطمن شدم که حدسام درسته و شاید اونقدری که فک میکنم قابل اطمینان نیست

بیشتر ببینید
درسته واقعا حرفاتون خودمم حس میکنم اینجوری میگه که نظر منو جلب کنه یا منو وابسته کنه

دقیقا حسم میگه الکیه حرفاش شما خودتون دختر عاقلی هستین هدفمند زندگی کنید و اجازه بدید آدمای مناسب وارد زندگیتون بشند

دقیقا حسم میگه الکیه حرفاش شما خودتون دختر عاقلی هستین هدفمند زندگی کنید و اجازه بدید آدمای مناسب وا ...

ممنونم ازتون لطف دارین 🙏🏻🌼

بیشتر ببینید
منم دقیقا همین واسم مبهمه که از پشت گوشی اونم دو ماه نشده چجوری میشه حتی ب اینده با منم فک کنه حس می ...

نه شکاک نیستی ، واقعا پسرا وعده وعید الکی زیاد میدن .

و سخت میشه اعتماد کرد .شما رو مواضع خودت بمون حتی اگه پسره قصدش جدی باشه اگه وا بدی می‌زاره می‌ره ‌.‌

خط قرمزاتو داشته باش اگه واقعا خواهانت باشه باید به حریمت احترام بزاره و حد خودشو بدونه

نه شکاک نیستی ، واقعا پسرا وعده وعید الکی زیاد میدن .و سخت میشه اعتماد کرد .شما رو مواضع خودت بمون ح ...

خیلی ازتون ممنونم واسه حرفای ارزشمندتون محبت کردین 🙏🏻🌼

بیشتر ببینید