2777
2789
عنوان

فک میکردم خیلی پسر خوبیه ولی انگار اینجوری نبود یه حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 59 پست
دقیقا ترسم اینه حرفاش دروغ باشه وابسته ام کنه یا واقعا اینی نباشه که میگه بخاطر اینه که دودلم 💔

من متوجه شدم ارتباط مجازی ینی چت کردن خیلی بیشتر وابستگی میاره تا قرارهای حضوری

کلا مخالف اشنایی مجازی هستم 

کلی مواظب خودت روحت احساست باش

راست میگی یعنی من واقعا زیادی بزرگش کردم؟ گفتم همون که مثلاگفت اگه بودی بغلت میکردم و بوس اینا البته ...

آره به نظرم بزرگش کردی یه چی گفته معذرتم خواسته به قول خودت تو چت گفته بعد بهترین کارو کردی حد و مرز تعیین کردی براش اگه تکرار کرد میتونی ناراحت بشی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکراتو بکن که یروزی حسرت نخوری که چرا راهِ اشتباهو رفتی...رفتارش اوکیه؟به نظرات احترام میزاره؟خواسته ...

خیلی وقت نیست باهم آشنا شدیم ولی واقعا با وجود اینکه حتی من یه تلفنی ساده ام خیلی کم پیش بیاد بتونم صحبت کنم باهاش چیزی نمیگه مدام میگه خودتو اذیت نکن هرموقع مثلا شرایط داشتی تونستی در حد چن کلمه ام بود باهام صحبت کن ب حرفام بدون قضاوت گوش میده مدام تشویقم میکنه که بیشتر وقتمو بذارم واسه درسم خیلی وقتا بحث آیندش کع میشه چن بار پیش اومده بدون اینکه من اصلا چیزی بگم. خودش اسم منم اورده یعنی زیاد مثلا از آینده با من بودن حرف میزنه یه بار فقط دعوا کردیم خودش همون اولا گفت حق با من باشه سختمه بیام واسه آشتی یه حرکت کوچولو بزنی حتی یه پی ام بدی بقیش با منه گفت ولی مقصر خودم باشم واقعا عذر خواهی میکنم دیگه نمیدونم چیکار کنم بخدا 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید
دقیقا ترسم اینه حرفاش دروغ باشه وابسته ام کنه یا واقعا اینی نباشه که میگه بخاطر اینه که دودلم 💔

پسرا اول با مهربانی وحرف از اینده و ازدواج دخترو وابسته میکنن بعد که وابسته شدی دیگه هر چی گفت نه نمیگی ،

اون حرفا رو هم که زده دقیقا با منظور گفته . خواسته ببینه تا چه حد پایه هستی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
من متوجه شدم ارتباط مجازی ینی چت کردن خیلی بیشتر وابستگی میاره تا قرارهای حضوریکلا مخالف اشنایی مجاز ...

درسته واقعا منم چون چن مدته واقعا تنهام فقط یه دوست دوران دبیرستان داشتم اونم یه ساله خود ب خود ارتباطشو باهام کم کرده خیلی سختم بود تنهایی بیشتر بخاطر این قبول کردم ولی الان خیلی میترسم یه روزی تموم فکرام درموردش اشتباه بوده باشه و سخت واسم تموم بشه

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید
پسرا اول با مهربانی وحرف از اینده و ازدواج دخترو وابسته میکنن بعد که وابسته شدی دیگه هر چی گفت نه نم ...

ب نظرت چیکار کنم عزیزم اگه یه مدت دیگه ازین بحثا فراتر رفت باهاش کات کنم؟ 

بیشتر ببینید

به احتمال کم ممکنه از دستش در رفته باشه این حرف رو زده

و به احتمال بیشتر می خواسته تو رو حساسیت سنجی کنه ببینه برای مرحله تماس جسمی تو رابطه آمادگی داری یا نه

این هم که حرف از آینده می زنه ممکنه واقعا جدی باشه

ممکنه برای جلب اعتماد تو و راضی کردنت به روابط نزدیک تر و رابطه جسمی باشه

خیلی مواظب باش

چند وقته اشنایید

الان شرایط ازدواج ندارید؟ 

واااا

چیشد؟ 

بیشتر ببینید
به احتمال کم ممکنه از دستش در رفته باشه این حرف رو زدهو به احتمال بیشتر می خواسته تو رو حساسیت سنجی ...

خودشم گفت البته اینو گفت که چون قصدم جدی و واقعا میخوام ایندمو با تو بسازم باید بدونم نظرت و افکارت درمورد این بحثا چیه همون روابط خصوصی و اینا منم گفتم فعلا نظری ندارم خیلی زوده واسه این بحثا گفت حق با توعه من اشتباه کردم دیگه نمیگم تا هر وقت خودت آمادگی داشتی نزدیک دوماهه اشنا شدیم 

بیشتر ببینید
ب نظرت چیکار کنم عزیزم اگه یه مدت دیگه ازین بحثا فراتر رفت باهاش کات کنم؟

ببین وقتی با یه پسر در ارتباط باشی خواه ناخواه وابسته میشی اصلا هر چی که باشه حیوون خونگی هم باشه، رابطه وابستگی میاره .مخصوصا برا آدمای تنها و احساسی ‌. وابسته هم که شدی مجبوری برای حفظ رابطه تن به هر خواسته ای بدی و کم کم خودت خط قرمزاتو رد می‌کنی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
حرف بدی نزده بنظرم دوماهه رابطتون تقریبا جدی شده طبیعیه دیگ راجب بغل و بوس حداقل حرف بزنه

نه این درست و طبیعی نیست

حداقل قبل نشون دادن تصمیم جدی برای ازدواج با خواستگاری رسمی و آشنا شدن خانواده ها طبیعی و درست نیست

ولی متاسفانه تو جامعه داره روز به روز عادی تر میشه

که به ضرر خانمها و خانواده هست

آره به نظرم بزرگش کردی یه چی گفته معذرتم خواسته به قول خودت تو چت گفته بعد بهترین کارو کردی حد و مرز ...

نمیدونم بخدا من اولین بارمه مثلا اینجوری این بحثا پیش میاد واسم و تو این شرایط دوستی قرار گرفتم حس میکنم زیاده روی کرد

بیشتر ببینید
خیلی وقت نیست باهم آشنا شدیم ولی واقعا با وجود اینکه حتی من یه تلفنی ساده ام خیلی کم پیش بیاد بتونم ...

بنظرم برا اشنا شدن زمان بیشتری بزار

تو شرایط مختلف رفتارشو ببین

همین که درکت کنه، تشویقت کنه و بی احترامی نکنه خودش فاکتورای مهمی هست🌱

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.