2777
2789
عنوان

فک میکردم خیلی پسر خوبیه ولی انگار اینجوری نبود یه حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 59 پست
اره دقیقا من باشم دوبار دیگه بگه شل میشم😂

جدی🤦🏻‍♀️😂

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید
چه زرنگ و فرصت طلب راهکارش برای تسکین دردت بوس و بغل..هستش 😅

💔

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا حالا حضوری همدیگه رو ندیدین

نه فک نکنم تا چند ماه دیگه  ام بتونیم ببینیم

بیشتر ببینید
نه فک نکنم تا چند ماه دیگه ام بتونیم ببینیم

زیاد به رابطه مجازی  امیدوار نباش  خیلی کم پیش میاد طرف حرفشو وعملش یکی باشه 

آشنایی باید حتما حضوری باشه اونم دو سه ماه بعدش میشه تصمیم گرفت که بدرد هم میخوریم یا نه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بخدافک کن تنها باشی از یکی خوشت بیاد قیافش خوب باشه دست خود آدم نیست واقعا از سنگ که نیستیم خلاصه خی ...

ساده ترینش چهار کلمه  اشاره کردین گفتین خلاصه خیلی مواظب باش ، مواظب بودن پس سخت هست  پس متوجه شدین ،

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اره دقیقا من باشم دوبار دیگه بگه شل میشم😂

🤭🤭🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

سلام

تموم کنی؟

مگه هدف از وارد شدن به این رابطه ازدواج نبود؟

مگه نمیگی بهت احترام می‌زاره ارزش قایل میشه؟

دیگه چی میخوای

اما این یادت نره این روابط آخرش درد و جدایی هست اکثرشون 

به هیچ عنوان وارد این روابط بی سر ته نشو الان تو این ش تو رو میبینم ایل چه تضمینی هست یه ماه یه سال بعد تو رو بازم شریک ایندش بدونه؟

آیا تعهدی بینتون هست که تو یا اون رو تو این رابطه نگه داره تعهد زبونی یا بر اثر فشار روحی جنسی نمیگماااا تعهد محضری و و...

اگر رابطتون جدی هست باهاش حرف بزن که سریع خانواده ها در جریان باشند حتماااااا 

اگر دیدی نفره می‌ره بدون سرکاری و تصور تو در ایدنش یه یا توهم ضعیفه یا فریب

اگر گفت الان وضع مالیم خوب نیس بزار چند ماه چند سال با هم باشیم من پول جمع کنم خدمت برم یا کارم راه بندازم بعد بگو اوکی برو جور کردن شرایطت و دیگه با هم هیچ ارتباطی نخواهیم داشت هر وقت شرایط به دوش کشیدن یک زندگی مشترک پیدا کردی جنم ازدواج داشتی و صرفا ازدواج تو حرف زدن ندونسی  بیا با خانوادت همون موقع که شرایط جور کردی بیا خواستگاری منم اون موقع اگر مجرد بودم فکر میکنم به خواستگاریت و ملزومات خواستگاری ازدواج همون تحقیقات و...خانوادم انجام میدم بعد اون جواب مثبت یا منفی میدم.

فررررریب نخوریااااا دختر حرف مفت بی عمل زدن راحته عمل مهمه

توییادت نره همه دخترا نمایندگی رفع تنهایی و دفتر خیریه نزدیک که یه تایم چند ماهه و ساله تنهایی یک فرد پر کنین بعد خودتون خورد بشین

اما در مورد حرف های جنسی و احساسی بغل و.... خواه ناخواه بین دو جنس مخالف این حرف ها پیش میاد چون ذاتا این مدلیه کشش بین جنس مخالف پس مراقب این تله هم باش که یه مدت اعتماد سازی انجام نشه بعد که وابستگی صورت گرفت طرفت همه جوره هر چی هر عکس فیلم و درخواستی بخواد عین برده مجبوری بگی چشم.

مرااااقب باش

همه مراقب باشین

در آخر من نگفتم این شخص این آقا آدم خوبی نیستاااااا 

یا نگفتم خوبه بلکه میگم مراقب این ترفند این مسایل باش چه در رابطه با این آقا چه هر شخص دیگه چه روابط مجازی چه روابط حضوری.

اصلااااا هم عکس و...نده اصلا هم حضوری نرو دیدن هییییچ جنس مخالفی مگر با اطلاع خانواده ها.

و حتی محرم شدین نامزد شدین تا ازدواج نکردین خونه خودتون نرفتیم به هیچ عنوان اجازه رابطه جنسی ندین چون. احتمال بهم خوردن نامزدی وجود داره و اون موقع دختر هست که آسیب میبینه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلامتموم کنی؟مگه هدف از وارد شدن به این رابطه ازدواج نبود؟مگه نمیگی بهت احترام می‌زاره ارزش قایل میش ...

ممنونم از حرفای خوبتون و راهنمایی درست بجاتون بله درسته دقیقا ترس منم اینه که این رابطه از نظر اون جدی نباشه و صرفا فقط از سر سرگرمی و وقت گذروندن با من باشه برای این سوال پرسیدم که این رفتار طبیعی هست یا نه دقیقا ب این فکر کردم که اگه یکم دیگه بگذره احتمال اینکه درخواستای بیشتری در این باره داشته باشه چون صرفا گفته قصدم جدیه دلیل نمیشه بخوام تن ب هرکاری بدم ما بیشترم مجازی در ارتباط هستیم خودمم حس میکنم بعدا عکس و اینام میخواد که اصلا قبول نمیکنم نمیدونم کارم درسته یانه ولی اگه از حدش فراتر بره بی چون و چرا این رابطه تمومه 

بیشتر ببینید
ممنونم از حرفای خوبتون و راهنمایی درست بجاتون بله درسته دقیقا ترس منم اینه که این رابطه از نظر اون ج ...

سلام

اگر وابسته. برده شدی هررررر عکسی فیلمی بخواد نمییییتونی نه بگی  تموم کردن رابطه پیش کش 

به اون پیامم عمل کن

رابطه جدی باید بیاد تو واقعیت نه تو چت و مجازی 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
چند سالته؟میشه بدونم؟

سلام درخواست بدین اونجا سوالتون جواب میدم بعد درخواست تون خواستین لغو کنین

زیر تاپیکاتونم نمیشد پیام گذاشتم .

ممنونم از حرفای خوبتون و راهنمایی درست بجاتون بله درسته دقیقا ترس منم اینه که این رابطه از نظر اون ج ...

ببینین

به ترفندی هست بین ساقی م و اد و کا کی که می‌خوان تو م و اد بندازنش

اول میان ذره ره رایگان بهش م وارد رو میدن تا استفاده کنه طعم و مزه باشه سرخوشی لحظه آیی اون رو بچشه (طرف تو اون لحظه کلا کیف چند لحظه چند دقیقه سرخوشی بعد مصرفش رو تو ذهنشه و اصلا به خمار ی و درد رنج آخر عمرش که ر اثر اون م وارد نصیبش قراره بشه نمیکنه.)

بعد که طرف رو آوردن ت خط طرف می‌ره برا گرفتن م و اد رایگان که بدنش مع تادش شده بهش میگن نه دیگه رایگان نیس اگر میخوای برو فلان مقدار پول بیار فلان کار بکن

هر کاریم باشه مجبوره انجام بده والا خماری از پا درش میاره

الان روابط مجازی و بی سر ته هم این مدل هست مراقب مواد رایگان( محبت مفتی) باش که اگر بدنت اعتیاد پیدا کنه برای اینکه خماری نکشی هرررر کار بخوان ازتون مجبوووورین انجام بدین حتی رد شدن خط قرمز حتی ابطه ج ن س ی حضوری .

برا این میگم هوشیار باش آسیب نبینی و چند ماه بعد نیاید اینجا تاپیک بزنی سو استفاده ج ن سی یا عاطفی دیدم نیاز بگی به عشقم نرسیدم یا رفتارش عوض شده یا نیاید بگی عشق دروغه باور نکنین و...

عشق واقعیه ولی با اهلش با دانش خودتم باید ظرفیت عشق گرفتن و عشق ورزیدن داشته باشی.

سخته ها نیار عاطفی ج ن سی فشار میاره ولی باید تلاشت کنی آسیب نزنی آسیب نبینی والا ...