سلام
تموم کنی؟
مگه هدف از وارد شدن به این رابطه ازدواج نبود؟
مگه نمیگی بهت احترام میزاره ارزش قایل میشه؟
دیگه چی میخوای
اما این یادت نره این روابط آخرش درد و جدایی هست اکثرشون
به هیچ عنوان وارد این روابط بی سر ته نشو الان تو این ش تو رو میبینم ایل چه تضمینی هست یه ماه یه سال بعد تو رو بازم شریک ایندش بدونه؟
آیا تعهدی بینتون هست که تو یا اون رو تو این رابطه نگه داره تعهد زبونی یا بر اثر فشار روحی جنسی نمیگماااا تعهد محضری و و...
اگر رابطتون جدی هست باهاش حرف بزن که سریع خانواده ها در جریان باشند حتماااااا
اگر دیدی نفره میره بدون سرکاری و تصور تو در ایدنش یه یا توهم ضعیفه یا فریب
اگر گفت الان وضع مالیم خوب نیس بزار چند ماه چند سال با هم باشیم من پول جمع کنم خدمت برم یا کارم راه بندازم بعد بگو اوکی برو جور کردن شرایطت و دیگه با هم هیچ ارتباطی نخواهیم داشت هر وقت شرایط به دوش کشیدن یک زندگی مشترک پیدا کردی جنم ازدواج داشتی و صرفا ازدواج تو حرف زدن ندونسی بیا با خانوادت همون موقع که شرایط جور کردی بیا خواستگاری منم اون موقع اگر مجرد بودم فکر میکنم به خواستگاریت و ملزومات خواستگاری ازدواج همون تحقیقات و...خانوادم انجام میدم بعد اون جواب مثبت یا منفی میدم.
فررررریب نخوریااااا دختر حرف مفت بی عمل زدن راحته عمل مهمه
توییادت نره همه دخترا نمایندگی رفع تنهایی و دفتر خیریه نزدیک که یه تایم چند ماهه و ساله تنهایی یک فرد پر کنین بعد خودتون خورد بشین
اما در مورد حرف های جنسی و احساسی بغل و.... خواه ناخواه بین دو جنس مخالف این حرف ها پیش میاد چون ذاتا این مدلیه کشش بین جنس مخالف پس مراقب این تله هم باش که یه مدت اعتماد سازی انجام نشه بعد که وابستگی صورت گرفت طرفت همه جوره هر چی هر عکس فیلم و درخواستی بخواد عین برده مجبوری بگی چشم.
مرااااقب باش
همه مراقب باشین
در آخر من نگفتم این شخص این آقا آدم خوبی نیستاااااا
یا نگفتم خوبه بلکه میگم مراقب این ترفند این مسایل باش چه در رابطه با این آقا چه هر شخص دیگه چه روابط مجازی چه روابط حضوری.
اصلااااا هم عکس و...نده اصلا هم حضوری نرو دیدن هییییچ جنس مخالفی مگر با اطلاع خانواده ها.
و حتی محرم شدین نامزد شدین تا ازدواج نکردین خونه خودتون نرفتیم به هیچ عنوان اجازه رابطه جنسی ندین چون. احتمال بهم خوردن نامزدی وجود داره و اون موقع دختر هست که آسیب میبینه