2777
2789
عنوان

قناد ها بیاین سوال دارم

106 بازدید | 9 پست

سلام کسی ژل کیک فولکس استفاده کرده برای کلوچه؟ من میخام برای کلوچه فومن امتحان کنم به نظرتون چطوره کلوچه ها رو تا چند روز یا چند هفته یا چند ماه نرم نگاه میداره؟ بریزم تو خمیر کلوچه فومن و این که هر محصولی می‌شناسین که بریزم تو خمیر کلوچه فومن و تا چند روز یا چند هفته یا چند ماه نرم نگه میدارم معرفی کنید ممنونم ازتون

لازم نیست تو کلوچه فومن چیزی بریزین وقتی دیدین خشکه یه ظرف آب بذارین تو توستر کلوچه هارو هم بچینین تو ظرف بذارین تو توستر چند دیقه بمونه نرم میشه 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست تو کلوچه فومن چیزی بریزین وقتی دیدین خشکه یه ظرف آب بذارین تو توستر کلوچه هارو هم بچینین ت ...

نه اینجوری نیست خودم کلوچه پز هستم تو فومن مغازه دارم میخاستم بدونم ژل کیک فولکس چطوره

دکتر می‌گفت استفاده نکنید صد در صد سرطان زاست تو تلویزیون گفته بود دکترش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سرطان زاست

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌚💫Big goals                                                             "تیکر برای بارداری نیست"                                                          وقتی وسط دعوا دیگه ریپ نزدم بدون به این نتیجه رسیدم که    " جواب ابلهان خاموشیست"😉

بیشتر ببینید
تو رو خدا استفاده نکنین دیدین که تو برنامه انارستان گفت صد در صد سرطان زا خوبی شیرینی خانگی به سالم ...

شیرینی خانگی نیست خودم مغازه دارم تو شهر فومن فقط اگر نرم نگه داره کلوچه فومن رو تا چند روز یا چند هفته یا چند ماه حله

از کارهای دیگه مثل نرم درست کردن خمیر و آرد اضافی نزدن و پیچاندن در نایلون به شکلی که هوا نفوذ نکنه ...

می‌دونم عزیز خودم مغازه دارم تو شهر فومن سوال منو جواب بدین ممنون شما میشم