2777
2789
عنوان

رابطه خواهر تون با شوهر

793 بازدید | 36 پست

بچه ها شما با شوهر خواهر تون یا خواهر تون با شوهر یا نامزدتون رابطه شون چجوریه؟ یعنی در چه حده؟

من حس میکنم زیادی حساس شدم وقتی نامزدم اسم آبجی میاره ناراحت میشم متوجه هم شده که دوست ندارم راجبش حرف بزنه ولی بازم میگه 

خواهرم شیش سال ازم کوچیک تره و دبیرستانه

نامزدم خودش آبجی نداره حس میکنم به خاطر اینه 

دلم گرفته بچه ها😥💔

نمی‌خوام فکر بد کنم ولی از این دلم میگیره که می‌دونه ناراحت میشم بازم میگه

سوال های بدی نمی پرسه ها ولی خب یهو میگه خواهرت خواهرت رفته خونه مامان بزرگت اینا یا دیشب اومده بود فلان جا و از این حرفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سه تا خواهر مجرد و کوچیکتر دارم شوهرم همیشه فاصله حفظ میکنه

کوچیک ترین شون ابتدایی هست با اون گاهی شوخی میکنن ولی با رعایت شئون

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خوبه خواهر خودته اینقدر حسودی میکنی خواهر اون بود چیکار میکردی😐😐😐یعنی چی اینکارا

اصلا بحث راجب آبجیم نیست من راجب خودم حرف میزنم یهو میگه آبجیت نیومده آبجیت رفته آبجیت هم گرفته آبجیت خوابه 

خودت باشی حساس نمیشی؟

بسیار محترمانه گاهی خواهرام تلاش میکنن یکم نزدیک شن به شوهرم شوخی کنن ولی اون محترمانه فقط لبخند میزنه جواب نمیده 

منم که خواهر بزرگه ام اون دوتا دومادو مثل برادرم میدونم با پسوند آقا صدا میزنم و اون دوتا میگن تو و شوهرت چرا اینقد خنکین منم جوابی نمیدم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
خوبه خواهر خودته اینقدر حسودی میکنی خواهر اون بود چیکار میکردی😐😐😐یعنی چی اینکارا

اصلا بعضی وقتا ادم یه چیزایی میخونه تعجب میکنه .همش میگم این کاربرا از کجا اومدن چی بجای عقل تو اون  کله گذاشتن اسم خواهرم نیار خیلی عجیبن 

نه خواهری دارم نه شوهری😂

درمورد کل اعضای خانواده اینطوری صحبت میکنه یا فقط خواهرتون اینکه صداش میزنه آبجی شاید واقعا مثل یه خواهر میبینه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
شوخی میکنید؟ واقعا چرا باید حس بدی داشته باشید. اگه همسرتون متوجه این حس شما بشه، مطمئنا حس خوبی به ...

چون زیادی اسمشو میاره مثلا از دیشب تا الان دو سه بار گفته 

چه دلیلی داره آخه؟

اره خب فهمید ناراحت شدم