2777
2789
عنوان

رابطه خواهر تون با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 36 پست
مثلا در چه حد صحبت میکنن

در حد ضرورت 

با خواهرم که دانشجو هست در حد سلام علیک و جواب سوال

دوتا خواهر دیگم که بچه تر هستن باز بیشتر 

ولی در کل شوهرم خیلی دعایت میکنه برای صحبت با نامحرم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

قدیمی ها میگفتند، خواهر زن، نون زیر کبابه

اکثرا خواهرزن ها را دوست دارند، فقط روابط نباید زیاد بشه،تا از حد نگذره

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل که به هیچچچ عنوان از خواهرت نیست توام بنظرم طبیعی حساس شدی شوهرتم شاید منظوری نداره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر❣️✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اصلا بعضی وقتا ادم یه چیزایی میخونه تعجب میکنه .همش میگم این کاربرا از کجا اومدن چی بجای عقل تو اون ...

درست صحبت کن خانوم به ظاهر محترم زبونت نیش داره نمیتونی مثل آدم صحبت کنی نیا تو تاپیک بقیه مجبورت که نکردن خانوم‌ با عقل

اصلا بحث راجب آبجیم نیست من راجب خودم حرف میزنم یهو میگه آبجیت نیومده آبجیت رفته آبجیت هم گرفته آبجی ...

نه والا حساس نمیشم 

اتفاقا نامزد خودم از خواهرم کوچیکتره ولی خیلی به خواهرم احترام میزاره و حرفم میزنه راجب خونوادشون 

دلیلی برا حساس شدن نیس

۲ تا خواهر دارم رابطشون با شوهر عالیه ، حتی حجابشون جلوی شوهر با باقی نامحرما فرق می کنه این حرفا چی ...

درستش هم همینه عزیزم 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

قدیمی ها میگفتند، خواهر زن، نون زیر کبابهاکثرا خواهرزن ها را دوست دارند، فقط روابط نباید زیاد بشه،تا ...

ولی خیلی ضرب المثل بدیه حس بی نهایت بدی به آدم می ده

قبول دارین؟

یا منم زیادی حساسم؟😐

حالا اگه ببینه تو ناراحت میشی و بازم حرف بزنه یجوریه 

ولی بازم زود قضاوت نکن و زیادم حساسیت نشون نده اینطوری ناخودآگاه بهش میفهمونی که خواهرت از تو بهتره و توجهش جلب میشه بهش

خیلی کارت زشته 

مامان بابای من بچه بودم جداشدن قبلا مادرم ی خواستگارداشت که محرم شده بودن مادرم به روابط من اون اقا حساسیت بیش از اندازه دتشت دبیرستانی بودم چقدر تحقیر و کتکم میزد که من با اون رابطه دارم اخرم اون اقا رو از دست داد به خاطر بدبین بودنش حالا وقتی اون اقا میومد خونمون من از اتاق بیرون نمیومدم فقط موقع غذا و رفتن به سرویس بهداشتی نهایت صحبتمم سلام و علیک و گاهی وقتا هم بیشتر بود راجعه به درس بود انقدر با این ذهنای بیمارگونه موجب آزاربقیه نشید لطفا