2777
2789
عنوان

رابطه خواهر تون با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 36 پست
اصلا بعضی وقتا ادم یه چیزایی میخونه تعجب میکنه .همش میگم این کاربرا از کجا اومدن چی بجای عقل تو اون ...

والا آدم تو این دوره چشمش همه چیز دیده 

نمونه تاپیکای چشم داشتن و پیام دادم داماد به خواهر زن ، خیانت و .... تو همین سایت کم نبوده .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه شئونات رو رعایت میکنه دیگه مشکلی نیست و شما بیخود حساس شدی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من و خواهرم تقریبا هم سن هستیم. دوست پسرم چندبار کنجکاوی در مورد خواهرم کرد و اسمش رو اورد خیلی بدم اومد. اصلا معنی نداره. در حد احوال پرسی به نظرم فقط باید بپرسن. به اون ها چه که حواهرم مثلا کجا رفته و کی رفته وـ.. ببین اصلا داری صحبت میکنی به هیچ عنوان اسم خواهرت رو نیار و درمورد مسایلش صحبت نکن. پرسیذ حساسیت نشون نده. کوتاه سربالا جواب بده حرف رو عوض کن. 

شما خانما حس هاتون قویه هر موضوعی حسهاتون هشداری کامل حس کردین دست کم نگیرین هشدارهای حس هاتون کامل هم در رونتون اشوب بپا داره فکر ها وقلب تون حس میکنید پس هشدارها راحت رد نشین ازشون 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
ولی خیلی ضرب المثل بدیه حس بی نهایت بدی به آدم می دهقبول دارین؟یا منم زیادی حساسم؟😐

درسته، حس بدی هست.

در اصل چه مرد وچه زن دوست ندارند رقیب داشته باشند

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یا خداا اکثرا رو اغراق کردیدا

حس تنوع طلبی خیلی زیاده.

فقط عشق خالص میتونه اون را کمرنگ کنه،که اون هم خیلی کمه.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.