2777
2789
چطور روشون شد 50 تومن بدن😐😐😐

همونو بگو

چطور دلش اومد به من با این وضع زندگیم ۵۰تومن بده به اون بااون همه طلا بااون همه خوشبختیش ۲۰۰تومن بده بخدا که نمیگم بهم بده فقط میگم ای کا اینجوری تحقیرم نمیکرد اینجوری نمیشکستم اینجوری این وقت صبح اشک نمیریختم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو اینطوری خدا از خود آدم به آدم خیلی خیلی خیلی مهربونتره،خدا هیچ وقت مارو ول نمیکنه فقط کافیه یه ق ...

ممنون دوست عزیز از دلداریت ولی دیگه هیچی ازش نمیخوام، بده به عزیز کرده‌هاش😔 خیلی دلمو شکونده، هیچوقت نمی‌بخشمش. 

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

درکت میکنم عزیزم.من پدربزرگم به همه نوه ها عیدی میده بجز من و داداشم بااینکه همه ی کاراش به عهده بابای منه بقیه بچه هاش چیکاری براش نمیکنن یه لیوان آب دستش نمیدن.چند سال پیش خیلی برام مهم بود مخصوصا اینکه جلوی من به اونا عیدی میداد میخواست تحقیرم کنه ولی الان برام ذره ای ارزش نداره خداروشکر محتاجش نیستم 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ممنون دوست عزیز از دلداریت ولی دیگه هیچی ازش نمیخوام، بده به عزیز کرده‌هاش😔 خیلی دلمو شکونده، هیچوق ...

انشالله خداوند خودش کمکتون کنه حالتون خوب شه به حق همین روز ها و شب های عزیز،از ورق گردانی اوضاع جهان غافل مشو...

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

غصه نخور. بعدا جای دیگه جور دیگه دل عموت میشکنه بابت کاری که کرد. امیدوارم انقدر اتفاقای قشنگ برات ب ...

مرسی فثط خدا میدونه جقد شکستم چقد اشک ریختم برام دعا کن خواهر

من باشم به بابام میگم جبران کنه، همون گناهی میگم بده به بچه هاش

گناهی؟

من خودم فردا با باباو مامانم میرم وقتی که بابام بهشون عیدی داد منم پنجاه تومنیو میدم به دختر کوچیکش

همونو بگوچطور دلش اومد به من با این وضع زندگیم ۵۰تومن بده به اون بااون همه طلا بااون همه خوشبختیش ۲۰ ...

حق داری عزیزم

اگه چیزی نمیداد سنگین تر بود

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به مامانتونم عیدی داد؟ شاید دستش تنگ بوده باتوجه به اینکه به مادرا هم دادن

آره به مامانمم داد نه دستش تنگ نیس به اوناهم به همشون داد

با یکی از عموهام شریکه فقط تو یه روز ۳۵۰میلیون تومن فروخته بودن بحث اینکه منو تحقیر کرد خرد کرد دلمو شکوند

بعضیا هیچی حالیشون نمیشه راحت دل میشکنن وادعای خوب بودن هم دارن

آره قربون خدا برم که پول رو هم عین بارون از سرشون میریزونه

درحالیکه اینجوری یه دختر بد بختی مث منو منو تحقیر میکنن