2777
2789
وای چراهمه چی و هر مناسبتی واستون مث موقعیت دعوا و ناراحتی و غصه خوردنه ول کن بابا مهم نباشه برات ب ...

مهمه بخاطر اینکه تحقیر شدم بخاطر اینکه اشکام عین آب روون میریزن بخاطر اینکه عین شیشه شکستم منو خورد کردن

الکی بابا. کدوم جبران!خدا دلمونو نشکنه، جبران نخواستیم😔

از صمیم قلبم از خدا براتون خودشو آرزو میکنم انشالله تو این سال جدید انقدر به خدا نزدیک بشید سراسر وجودتون رو آرامشش فرا بگیره،التماس دعا🤲

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهمه بخاطر اینکه تحقیر شدم بخاطر اینکه اشکام عین آب روون میریزن بخاطر اینکه عین شیشه شکستم منو خورد ...

غصه نخور. بعدا جای دیگه جور دیگه دل عموت میشکنه بابت کاری که کرد. امیدوارم انقدر اتفاقای قشنگ برات بیفته که اصلا یادت نیاد همچین چیزی پیش اومده بود یه روز

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

از صمیم قلبم از خدا براتون خودشو آرزو میکنم انشالله تو این سال جدید انقدر به خدا نزدیک بشید سراسر وج ...

نزدیک بودم، همه امید و پناهم بود ولی طردم کرد😔 دلمو شکوند

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
فقط خدای بالاسرم میدونه که چقد شکستم وهمین الانم اشکام دارن میریزن

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن ارزششو نداره اصلاااا قول بهت میدم چند سال دیگه میخندی به این موقعیت، بازم میگم((خدا بهترین جبران کننده است))

والا که ندادنشون راحتره 

میدن بعدها میشع منت 

فردا عروسی بچشون نبری کادو بدی همون زن عمو هعی اون دویست و پنجاه رو پوتک میکنه میگه ما هر سال عیدی دادیم و فلان اینم شما 

هر چی میدن رو با اون یکی دست باید پس بدی همین کااااش جمع شه این رسومات مزخرف که از ی طرف میدن از ی طرف چششون دنبالشع برگردونیم بهشون مزخرفه مزخرف

شاید تعداد خواهر برادرهاتون فرق میکنه ،مثلا من ۳ تا فرزند دارم برادرم نفری ۲۰۰ بهشون عیدی میده واون ...

نه خواهر ما ۴تاییم که نفری ۵۰ داد ۳۰۰هم به مامانم داد کلا شد۵۰۰تومن

بعد اونا هم ۳تا هستن وی دونه زنموم کلا مال اونا هم شد۶۰۰تومن

بعد بابای اون و بابای من مث هم به همه عیدی میدن شاید یکم فرق میکنه ولی اگه خدای نکرده برادرزاده یا خواهرزاه الان داشتم که طلاق گرفته بودن هیچوقت اینجوری تحقیرشون نمیکردم😔😔

نزدیک بودم، همه امید و پناهم بود ولی طردم کرد😔 دلمو شکوند

نگو اینطوری خدا از خود آدم به آدم خیلی خیلی خیلی مهربونتره،خدا هیچ وقت مارو ول نمیکنه فقط کافیه یه قدم بری سمتش اون هزاران هزار قدم میاد،فقط ازش بخواه،بخواه که کمکت کنه با ایمان و توکل، اون یه کاری میکنه آیندت هیچ ربطی به گذشتت نداشته باشه

نه خواهر ما ۴تاییم که نفری ۵۰ داد ۳۰۰هم به مامانم داد کلا شد۵۰۰تومنبعد اونا هم ۳تا هستن وی دونه زنمو ...

به مامانتونم عیدی داد؟ شاید دستش تنگ بوده باتوجه به اینکه به مادرا هم دادن

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
ک لقشون بابا، ازفامیل هیچی درنمیاد مجبوربودی بری ؟ نرو بشین توخونه سنگین رنگین ،چارتارفیق درس حسابی ...

خونه اونا فردا میریم که پنجاهیشو بدم به دختر کوچیکش

خونه اون یکی عموم رفته بودیم که دخترش هم باشوهرش اومد همونجا بهش عیدی داد