2777
2789
اره بهش هم بگو در عوض ۵۰ تومنت.باید بفهمه

اونجوری نمیگم چون دیگه به کل خط قرمز کشیدم روشون فقط پنجاهی رو میدم به دختر کوچیکش که بفهمه گدا کیه

فقط منو خیلی تحقیر کرد😔💔💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید اون دختر عموتون برای عمو، مثلا کادویی چیزی خریده بوده که عمو خواسته جبران کنه.

نه بخدا هیچی

مامان و بابلی من بیشتر از مامان وبابای اون به اونا خوبی کردن رسیدن ولی قدرمونو کسی نمیدونه فقط بلدن اینجوری تحقیرم کنن

آره واقعا حداقل تحقیر که نمیشدم

من بودم 50 تومن میذاشتم رو پولش میدادم به خودش

که بفهمه چقد حرکتش زشت بوده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بخدا که خیلی دلم شکسته با اون همه پول نمیگم که به من بده میگم وضع زندگی اون خوبه یا من حداقل تبعیض ق ...

عزیزم شاید بابای اون دختر عموت به بچه های این عموت بیشتر از بابای تو عیدی میده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
آره💔💔💔فقط خدا شاهده که اشکام چجوری میریزن بخدا که خیلی تحقیر شدم😭😭😭

اصلا مهم نباشه برات پیشرفت کن تا همه شون بسوزن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
آره به مامانمم داد نه دستش تنگ نیس به اوناهم به همشون دادبا یکی از عموهام شریکه فقط تو یه روز ۳۵۰میل ...

یجا پاشو میخوره مطمئن باش

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

خانواده عموم هیچ وقت ب ما عیدی ندادن و ما دوسال پشت سر هم بهشون دادیم 

الان دیگه نمی دیم و طبق معمول ب ماهم نمیدن

تازه ان موقع من و داداشم بچه سال بودیم 

مااینقدر براشون بستنی و پفک و رستوران های خوب شهر بردیمشون ولی دریغ از تشکر پدر و مادرشون خداشکر باهاشون قطع ارتباطیم

من و خواهرشوهرم جفتمون تازه عروس بودیم رفتیم خونه خاله شوهرم با هم؛ به من ۵۰ تومن عیدی داد به خواهر شوهرم ۲۰۰ 😁😁😁😁 اونروز ناراحت شدم ولی الان خنده ام میگیره 😄😄😄 بیخیال بابا؛ بعضی ها احمقن دیگه چرا حرصش رو شما میخوری