2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا که خیلی دلم شکسته با اون همه پول نمیگم که به من بده میگم وضع زندگی اون خوبه یا من حداقل تبعیض ق ...

شما با آسمان معامله کنید و به خودش توکل کنید،خداوند بهترین جبران کنندست شک نکنید

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

اصولا عیدی رو به بچه ها میدن و تو این فرایند به وضع مالی طرف توجه نمیکنن

آره ولی وضع عموم اینا خیلی خوبن دوتا کوچیکه باهم شریکن تو یه روز ۳۵۰میلیون تومن فروخته بودن من نمیگم به من بده میگم تبعیض قائل نمیشد منو حقیر نمیکرد

شاید تعداد خواهر برادرهاتون فرق میکنه ،مثلا من ۳ تا فرزند دارم برادرم نفری ۲۰۰ بهشون عیدی میده واون دوتا فرزند داره من نفری ۳۰۰ عیدی میدم تا جبران بشه ،بچه های یه برادر دیگه ام همه تا هستن وبه اونها همون ۲۰۰ تومان رو میدم ،

ویا میزان عیدی که پدر شما به اونها میده با عیدی که عموهات به اونها میدن متفاوته .

تازه عروسابیشتر عیدی میگیرن ب خودت فاز منفی نفرس لطفا دم عیدی خودتم مقایسه نکن باکسی

آبجی میگم که اون تازه عروس نیست چن سالیه که عروسی کرده پارسال هم ۲۰۰تومن داد من فقط میگم منو تحقیر کردن

حالا شما لنگ ۲۰۰ تومنی

نه اصلا و ابدا

من میگم چرا منو تحقیر کرد با اینکه وضعش اون همه خوبه

چطور دلش اومد این وضع زندگیه منه به من پول بیشتر نیازه یا به اون بخدا که خیلی تحقیر شدم😔😔

عموی منم هیچ وقت به من عیدی نمی‌داد ولی به اون یکی دختر عموم میداد دلیلش هم این بود که چون پدر من به ...

بخدا که خدا شاهده پدرومادر من بیشتر از مدرومادراون بهشون خوبی کردن درضمن پدرمنم هرسال به اونا عیدی میده

آبجی میگم که اون تازه عروس نیست چن سالیه که عروسی کرده پارسال هم ۲۰۰تومن داد من فقط میگم منو تحقیر ک ...

ک لقشون بابا، ازفامیل هیچی درنمیاد مجبوربودی بری ؟ نرو بشین توخونه سنگین رنگین ،چارتارفیق درس حسابی پیداکن برو بگرد ،تو چش فامیل نباش ن فقط تو یکی دیگم توفامیل جدابشه انگار خلاف کرده مردم همینن،برات مهم نباشه

❤ My love M❤💍
مردم اینجوری شدن به پولدارا بیشتر میدن میگن این کم به چشمش نمیاد میخوان خودشونو عزیز کنن ما بدبختا ه ...

آره💔💔💔

فقط خدا شاهده که اشکام چجوری میریزن بخدا که خیلی تحقیر شدم😭😭😭

آره ولی وضع عموم اینا خیلی خوبن دوتا کوچیکه باهم شریکن تو یه روز ۳۵۰میلیون تومن فروخته بودن من نمیگم ...

اسی درکت میکنم بحث پول نیست بکث تبعیض و تحقیر شدنه 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃