خانما قضیه از این قراره من طلاق گرفتم بعد عموی کوچیکم اومد بهم۵۰تومن عیدی داد بعد رفتیم خونه اون یکی عموم(کلا چهارتا عمو دارم) بعد دخترعموم که بامن هم سنه ازدواج کرده کلی طلا داره به اون ۲۰۰تومن عیدی داد انقد ناراحت شدم وضع منو اون یکیه آخه😔😔با اینکه پدرومادر من بیشتر از پدرو مادر اون به اونا خوبی کردن ولی قدرشونو نمیدونن
فردا قراره بابام بره به اونا عیدی بده منم همون۵۰تومنیو میبرم میدم دختر کوچیکش
مردم اینجوری شدن به پولدارا بیشتر میدن میگن این کم به چشمش نمیاد میخوان خودشونو عزیز کنن ما بدبختا هم که میگن هر چی بدی از خداشه
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
بخدا که خیلی دلم شکسته با اون همه پول نمیگم که به من بده میگم وضع زندگی اون خوبه یا من حداقل تبعیض قائل نمیشد انقد ناراحتم که فقط خدا میدونه یعنی رسما منو تحقیر کردن
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!