2777
2789

پیرو تایپک پر بازدید داداشم میخواست مانتو بخره زن داداشم نزاشت

پول دختر خودش بود جای قرض میخواست مانتو بخره 

چقدر بعضی ها سنگ دلانه جواب دادن 

کمی مهربانانه تر کمک کنیم 

خودش حالش بد بود شما هم لهش کردید

بنظرم حتی اگه پول خودش هم نبود یه مانتو خریدن چیزی نیست چرا ما زنا فکر میکنیم اگه مرد متاهل شد باید خانوادش رو دور بریزه من هم خواهر شوهر خواهم شد هم خواهر شوهر خواهم داشت ولی بعضی از هم جنسامو اصلا درک نمیکنم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همیشه حق با زن داداشه، خانواده شوهر هم قوم الظالمین.

خانواده خودشونم ته ته کلاس و فرهنگ و ادب و مظلومیت.

جالبه اکثریت از عروسشون شاکی هستن که چرا به ماپرشوهر عین دسته گلش احترام کافی نمیزاره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من که نمیتونم قبول کنم پول انگشتر ومانتو یکی باشه 

چرا باید به برادری پول بدی که نمیتونه انگشتر بخره اکرم راست بگه دختر مردم رو بدبخت نکنن بهتره وقتی پسرشون عرضه خرید انگشتر با پس دادن قرض خواهرش رو‌نداره 

بنظرم حتی اگه پول خودش هم نبود یه مانتو خریدن چیزی نیست چرا ما زنا فکر میکنیم اگه مرد متاهل شد باید ...

اینا خانم ها کلا عقده ای و حسودن البته ۹۵ درصدشون.چیزی بیشتر از این توقع نداشته باشین ازشون.

من که نمیتونم قبول کنم پول انگشتر ومانتو یکی باشه چرا باید به برادری پول بدی که نمیتونه انگشتر بخره ...

گفت که نصف قرض داده بقیه قرض رو مادرش گفته مانتو براش بخره 

ولله من نمی دونم چرا مردم اینطوری فکر می کنند هر آدمی وقتی ازدواج نی کنه قطعادقبلش یه خانواده ای داشته با اون ها ارتباط داشته براشون کادو می گرفته مسافرت می رفته شب نشینی داشتن و اون خوب البته بعد ازدواج کم رنگ می شه چون آدم درگیر زندگی خودش می شه اما نه اینکه دیگه کلا بریده بشه 

اینام دو روز دیگه یادشون می ره اون بنده خدا که تازه عروسه و حساس 

این بنده خدا هم که خواهر 

هر کدوم عاقل تره یه کم کوتاه بیاد تا شرایط پایدار شه همین 

اونایی که با استارتر مخالفت کردن یه مشت عقده ای ندید پدیدن که تا حالا کوچکترین محبتی از خواهر و برادرخودشون ندیدن داشتن عقده هاشونو سر استارتر خالی میکردن بخاطر یه مانتو!!!!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بحث اصلی یه چیز دیگه هست.جاده خاکی رفتی😂

ولی چیزی که مشخصه اینه که پسره توانایی اداره زندگی نداره. نه بلده رابطه زن و خانوادشو مدیریت کنه. نه بلده مستقل باشه و خرج زندگی بده. برای همینم زنش و خواهرش هردو الان ناراحتن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

حالا بیل به کمر داداشه نمیخورد ۲ تومن واسه خواهرش خرج کنه ، چرا دلها اینقدر کوچیک شده، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃