بنظرم حتی اگه پول خودش هم نبود یه مانتو خریدن چیزی نیست چرا ما زنا فکر میکنیم اگه مرد متاهل شد باید خانوادش رو دور بریزه من هم خواهر شوهر خواهم شد هم خواهر شوهر خواهم داشت ولی بعضی از هم جنسامو اصلا درک نمیکنم
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
چرا باید به برادری پول بدی که نمیتونه انگشتر بخره اکرم راست بگه دختر مردم رو بدبخت نکنن بهتره وقتی پسرشون عرضه خرید انگشتر با پس دادن قرض خواهرش رونداره
ولله من نمی دونم چرا مردم اینطوری فکر می کنند هر آدمی وقتی ازدواج نی کنه قطعادقبلش یه خانواده ای داشته با اون ها ارتباط داشته براشون کادو می گرفته مسافرت می رفته شب نشینی داشتن و اون خوب البته بعد ازدواج کم رنگ می شه چون آدم درگیر زندگی خودش می شه اما نه اینکه دیگه کلا بریده بشه
اینام دو روز دیگه یادشون می ره اون بنده خدا که تازه عروسه و حساس
این بنده خدا هم که خواهر
هر کدوم عاقل تره یه کم کوتاه بیاد تا شرایط پایدار شه همین
اونایی که با استارتر مخالفت کردن یه مشت عقده ای ندید پدیدن که تا حالا کوچکترین محبتی از خواهر و برادرخودشون ندیدن داشتن عقده هاشونو سر استارتر خالی میکردن بخاطر یه مانتو!!!!
ولی چیزی که مشخصه اینه که پسره توانایی اداره زندگی نداره. نه بلده رابطه زن و خانوادشو مدیریت کنه. نه بلده مستقل باشه و خرج زندگی بده. برای همینم زنش و خواهرش هردو الان ناراحتن
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹