2777
2789
عنوان

چرا نیمه دومی ها دیرتر میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 128 پست
نیمه اول بزرگتر هس تو یه سال دلیلش هم اینه که نیمه دوم کوچکتر هس و مغز رشدش مثل نیمه اول نیس

ها؟😐

نیمه دومیا مغزشون کوچیکه؟😐

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم اشتباه میکنیا ... اسفندی میشه سال قبلش ک ... خرداد کوچکتره 😁

ن عزیزم سالها تو شهرای مختلف مدرسه رفتم همیشه جزو کوچولوهای کلاس بودم 

دوس داشتم نیمه اولی باشم الان من متولد اسفند ۷۱ هستم پسر دایمم فروردین ۷۱ خدایی انگار ۲ سال بینمون اختلافه😂😂😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من اسفندی بودم همیشه از همه کوچیکتر بودم تو کلاس خدارو شکر پسرم اول خرداد میاد

وا 

نسبت به نیمه اولیا سال بعد بزرگتر بودید نه؟

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
نیمه اول بزرگتر هس تو یه سال دلیلش هم اینه که نیمه دوم کوچکتر هس و مغز رشدش مثل نیمه اول نیس

وا

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شما باید از بقیه بزرگتر می‌بودی که نه کوچکتر

ن عزیزم همکلاسیام نیمه اول ۷۱ بودن من اخر اونسال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
ن عزیزم سالها تو شهرای مختلف مدرسه رفتم همیشه جزو کوچولوهای کلاس بودم دوس داشتم نیمه اولی باشم الان ...

عزیزم

نیمه دوم ۷۱ با نیمه اول ۷۲ مدرسه میرفته

پس شما از خیلی ها بزرگتر بودید!

چطوری کوچولوی کلاس بودی 😐😐

گفتم بالاتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ن عزیزم همکلاسیام نیمه اول ۷۱ بودن من اخر اونسال

نیمه اول ۷۲ بودن دارین اشتباه میگید

شما م باید با سال بعد می‌رفتید کلاس نه با نیمه اول 71

خب دگ اونموقع نزدیکای ۷ سال میشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید