2777
2789

اونوقت نوبت دختر میرسه میشه آبرو ریزی ؟؟؟؟ 

چند وقته داداشم که ۸ سال ازم کوچیکتره سرشو می‌کنه تو گوشیم هی تو ماشین تو خونه ی جور رفته رو اعصابم که واقعا اذیت دارم میشم ، دعوا کردم داد زدم با آرامش گفتم این حریم شخصیه منه تو کوچیکتری حق نداری منو کنترل کنی 

اما خانوادم برخورد جدی ندارن تازه میگن فدای سرش نگرانته!!!!! 

ی خانواده تعصبی دارم که فهمشون نمی‌رسه پسرشون تا ۴,۵ صب چه غلطی می‌کنه تو گوشی ولی برادر کوچک من می‌تونه منو کنترل کنه !!!! 

واقعا دیگ دارم اذیت میشم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ من ۲۳ سالمه نه دختر ازادیم بگم هرروز بیرونم خودم باعث شک شدم نه بی حجابم 

متاسفانه بعضی خانواده‌ها رفتارشون اینجوریه

از اونا انتظاری نداشته باش خودت با داداشت برخورد کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچی اون لحظه گوشی قبول کن بگو کاری دارید؟ 

و اینقدر باز نکن تا بره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید

همیشه اینجوری بود یا یه مدته؟

اگه یه مدت اینجوری شده به نظرم یکم بگذره چیزی پیدا نمیکنه بیخیال میشه

یا کلا یه بار چیزایی که دوست نداری ببینه رو از رو گوشی پاک کن بعده بگرده همه جاشو بعد بهش بگو دیگه آخرین باره تو گوشیم سرک میکشی 

میگم بگرده که هم قانع شه هم حرفی واسش نمونه

هرچند که برخورد خانواده منطقی نیست حق داری ولی حالا که قانع نمیشن چه میشه کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

داداشتو مثل سگ بزن😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

داداش من سه سال ازم بزرگتره براش زبون درازیم میکنم اونوقت تو 8 سال کوچیکتره بهش اجازه دخالت میدی! خونوادتو ولش داداش لوسو خودت باید آدم کنی باهاش جدی برخورد کن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
هیچی اون لحظه گوشی قبول کن بگو کاری دارید؟ و اینقدر باز نکن تا بره

عزیزدلم نمیشه که تو ماشین جاده مسافرت طولانی من شاید دارم با کسی چت میکنم چه معنی میده این منو کنترل کنه ؟؟؟؟ دختر ۲۳ ساله بچه ۱۶ ساله نیست که مراقبت لازم داشته باشه ... 

عزیزدلم نمیشه که تو ماشین جاده مسافرت طولانی من شاید دارم با کسی چت میکنم چه معنی میده این منو کنترل ...

خب باید یه کاری بکنی که جلوش گرفته شه دیگه. وقتی مادر و پدر تذکری نمیدن پس باید خودت یه کاری کنی که روش کم شه 

اینکار روش خوبیه که بفهمه فضولی کنه خبری دریافت نمیکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید
همیشه اینجوری بود یا یه مدته؟اگه یه مدت اینجوری شده به نظرم یکم بگذره چیزی پیدا نمیکنه بیخیال میشهیا ...

از بچگیش فوضولیمو میکرد هیچکس ی بار نزد دهنش مثل دخترای خراب با خواهرت رفتار نکن ....

بخدا انقد دلم میگیره آخه یعنی چی شاید دارم با کسی چت میکنم من دختر بچه نیستم ک نیاز داشته باشم کسی راه و چاه نشونم بده ، زور داره آخه عزیز من کسی ک ۸ سال کوچیکتره چرا باید به خودش اجازه بده منو کنترل کنه یا گوشی منو چک کنه دوساله مادر من ی بار گوشیم چک نکرده !!!! 

عزیزدلم نمیشه که تو ماشین جاده مسافرت طولانی من شاید دارم با کسی چت میکنم چه معنی میده این منو کنترل ...

خونه ما هم شرایط خونه شما بود دقیقا ، پسرا رو کاری نداشتن ، ولی دخترا زیر ذره بین ، گوشی هم نمیزاشتن داشته باشیم 

اصلا ی وضعی 

حالا داداشا اگه گیر میدادن همه خوششون میومد و میگفتن با غیرته ، مرد شده خب ، 

حس غرور داشتن ، اما نمیفهمیدن دختراشون له شدن تو اون خونه 

خیلی دلم میخواد ولی وقتی کسی پشتم نیست

ببین بزن به دیوونگی ببر اتاق درو قفل کن انقد بزنش بعدم گریه کن ی ساعت تز خونه بزن بیرون

بگو تا تربیتش نکنید نمیام

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
داداش من سه سال ازم بزرگتره براش زبون درازیم میکنم اونوقت تو 8 سال کوچیکتره بهش اجازه دخالت میدی! خو ...

جدی برخورد کردم چندین بارم بهش تذکر دادم گفتم اگر من با کسیم چت میکنم سنم عقلم شعورم درکم میرسه خوب بد تشخیص بدم ... دیگ ی چن روزه به دعوای شدید رسیده آخرم من باید خفه خون بگیرم چون هیچکس نمیگه بی احترامی نکن به بزرگترت