2777
2789

برادرم از نظر ظاهری و قد خیلی خوبه 

از نظر تحصیلی ام بهترین دانشگاه درس خونده مدرکش ارشد کارشم به نسبت خوبه (عالی نیس)

خونه ماشین داره تک پسر 

اخلاقش عاااالیه اینو همه میگن 

کلا اهل دختربازی و مشروب و سیگار و ….نیست

خیلی پسر مثبت و خوبیه 

چندباری تو فامیلا غیر مستقیم گفتن بیاد دختره مارو بگیره یا کاش دامادی مثل اون داشتیم و…

عاشق یه دختر شده که تو یه شهر دیگس (۵ ساعت فاصله داریم) از نظر ظاهری خیلی معمولی از نظر قد و هیکل خیلی پایین

تحصیلاتش معمولی 

وضع مالی خانواده خیلی پایین 

دختره یه خواهر داره که خیلی اذیت کاره مدام شر میندازه تو زندگی اینا یه داماد به شدت حسود داره که مدام دخالت میکنن خیلی رک هستن 

حالا نظرتون بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برادرت میخواد زن بگیره واقعا بهت مربوط نیست انقدر حسودی و دخالت نکن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اگه برادرت دوسش داره و عاشقشه که مخالفتای شما بی تاثیره

زیبایی نسبی هست شاید سلیقه شما نباشه دختر اما برادرتون دوسش داره و اونو زیبا میبینه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.

زندگی سختی خواهند داشت

به جز اینکه با خواهره قطع ارتباط کامل کنه اگه دختر خانم قبول کنع

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

خانواده منم سر اینکه میگفتن تو همه چی تمومی و پسری که دوسش داری پایین تر از توعه با ازدواجم مخالفت کردن. الان بعد چند سال با یه پسر با همون شرایط مشابه موافقت کردن. با این تفاوت که من حسی به ایشون ندارم و فقط بخاطر زیاد شدن سنم دارم باهاش ازدواج میکنم