2777
2789
عنوان

چطور پسرا هرکاری کنن خانواده ها میزارن رو سرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 50 پست
از بچگیش فوضولیمو میکرد هیچکس ی بار نزد دهنش مثل دخترای خراب با خواهرت رفتار نکن ....بخدا انقد دلم م ...

آها سنش خیلی کمه

ببین تو این سن هم بعضی از پسرها فاز میگیرن

شاید بخشیش هم به خاطر سن و بلوغ باشه

البته شما همچنان حق داری از برخورد خانواده دلخور باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ما هم شرایط خونه شما بود دقیقا ، پسرا رو کاری نداشتن ، ولی دخترا زیر ذره بین ، گوشی هم نمیزاشتن ...

به خدا این چه تعصب مزخرفیه خسته شدم ۲۳ سال جنگیدم واسه کوچیکترین خواسته هام ولی برادرام بدون ذره ای حسرت همه چی در اختیار داشتن هنوز کمبود دارم انقد ک تو سری خور شدم نتونستم از حقم دفاع کنم ، خدا شاهده دوستام صب تا شب نصف شب بیرونن یکی جرعت داره بگه کجا بودی اونوقت من مثل ی زندونی تو این قفسم هر بلاییم میخوان سرم میارن 

مگه چه گناهی کردیم دختر شدیم آخه ؟ مگه خدا نمیگه زن و مرد مساوی ؟! خدا لعنت کنه این غیرتشون و 

ببین بزن به دیوونگی ببر اتاق درو قفل کن انقد بزنش بعدم گریه کن ی ساعت تز خونه بزن بیرونبگو تا تربیتش ...

نه بابا دختر دلت خوشه مگه میتونم از این کارا کنم آخرم بابام متهمم می‌کنه ی چیزی داری که اینطوری میکنی 😐

نه بابا دختر دلت خوشه مگه میتونم از این کارا کنم آخرم بابام متهمم می‌کنه ی چیزی داری که اینطوری میکن ...

بگو هرچی دارم گهخوریش به اون جقله بچه نیومده

سن شوهرمه هرچی دارمم به خودم مربوطه

این سری دخالت کنه دندوناشو خورد میکنم

نمیدونم من سلیطم😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
برادرت ۱۵ سالشه😐بزن تو گوشش توله سگوووو انقدر بهش رو نده بچه پرو رو

😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بگو هرچی دارم گهخوریش به اون جقله بچه نیومدهسن شوهرمه هرچی دارمم به خودم مربوطهاین سری دخالت کنه دند ...

صدبار با داد و بیداد گفتم کو گوش شنوا !!! 

به قرآن انقد دلم میخواد شبیه این دخترای سلیطه باشم دمشون گرم واقعا هیچکس حریفشون نیست واقعا حالم از شخصیت ضعیفم بهم میخوره 

خب برا اینه خونوادت زیادی گندش کردن اینم پررو شده راهش همون بیخیالیه زیاد حرص هم نخور چون این پررو ببینه حرص میخوری بدتر میکنه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
صدبار با داد و بیداد گفتم کو گوش شنوا !!! به قرآن انقد دلم میخواد شبیه این دخترای سلیطه باشم دمشون گ ...

خب کاری نداره همین کارایی که گفتمو بکن

داداشتو اول بگیر خوب بزن

بعدم برو بیرون

بگو به خودم مربوطه کارام من بچه نیستم

بیشتر ببینید
مگه میتونم یدونه بزنم دوتا میخورم رسما حالمو میگیرن گیر ی مشت دیونه افتادم

از کی میخوری؟

از اون عنتر بچه ۱۵ ساله؟😐😐

بیشتر ببینید
خب کاری نداره همین کارایی که گفتمو بکنداداشتو اول بگیر خوب بزنبعدم برو بیرونبگو به خودم مربوطه کارام ...

لامصب مثل غول میمونه دوبرابر قدشه حالا بیا اینو بزن 😂ولی جدی باید امتحان کنم دیگ دارم کفری میشم از فضولیاش 

لامصب مثل غول میمونه دوبرابر قدشه حالا بیا اینو بزن 😂ولی جدی باید امتحان کنم دیگ دارم کفری میشم از ...

بزن تو چیزش اول

بعد چکیش کن

خوب بزنا

چنگ اینا بزن

قشنگ بفهمه بزرگتر چیه

یعنی میخواد توروت وایسه؟

یا مصیبت

اینا چین دیگه

بیشتر ببینید