2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بخرم خیلی دلم خرید دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 68 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا فکر میکتید هر کی پولداره دغدغه نداره. اگه الان تعجب نمیکنید منم حدود ۱۲۰ میلیون پول دارم الان که ...

دغدغه هاتونم خوبه خب خونه بزرگتر ماشین بهتر 

من خودمم زندگیم خوبه ها ولی خب پولدار نیستیم حرفم بااین پولدارای بی دغدغه بود دوروبرمون هستن اخه یسره ب فکر ژل لب و اینچیزان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من فقط ماهی 12میلیون حقوقمه مگ خیلی خوبه؟؟؟؟

ن معمولیه ولی بابات درامدش خوبه فکر کنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به پس اندازت ادامه بده ولی نه همه ی درامدت بشه پس انداز باید درصدی پس اندازدرصدی تفریحدرصدی لباس و خ ...

مسافرتم میرم ولی خب اونقدر خرجم نمیشه. یعنی خیلی وقت مسافرت رفتنم ندارم. یه مسافرت کربلا میخواستم هفته دیگه برم شوهرم کاراش ردیف نشد. حالا میریم شیراز. لباس و اینام دارم به اندازه کافی خیلی ام اهل لباس انچنانی نیستم. ولی در کل میگم دغدغه همه پول نیست. نمیگم خیلی پولدارم ولی اونقدرا تو فکرش نیستم. مسائل و مشکلات دیگه ای هم دارم که مهمتره

دخترمن ادمین یه پیج هست همه وسایلت اورجینال واصل هس ولی کمی گرونه دیگه.اگ خاستی تا پیجو بگم بفرسته ب ...

نه ممنون اینترنتی خرید نمیکنم خودم شیرازم خواستم حضوری برم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
دغدغه هاتونم خوبه خب خونه بزرگتر ماشین بهتر من خودمم زندگیم خوبه ها ولی خب پولدار نیستیم حرفم بااین ...

نه منم خیلی پولدار نیستم. زندگیم معمولیه تقریبا. ولی خب اره دغدغه های اینطوری که گفتید ندارم. برای عید فقط یه رنگ موی ساده زدم و یه بوتاکس رفتم‌.  اهل روتین پوستی انچنان و اینام نیستم. شایدم بخاطر اینکه سرم شلوغه. چند سال پیشا کلی دکتر پوست میرفتم. الان دیگه حوصلشو ندارم و وقت نمیکنم اصلا. البته مشکلاتی هم دارم که شاید لاینحل باشن. مثل اینکه چند سال با همسرم هر چه تلاش کردیم و درمان. بچه دار نشدیم. این چیزی نیست که هر چقدر پول بتونه دردش رو تسکین بده

مسافرتم میرم ولی خب اونقدر خرجم نمیشه. یعنی خیلی وقت مسافرت رفتنم ندارم. یه مسافرت کربلا میخواستم هف ...

من واقعا دلم میخواست درآمد زیاد داشتم

هر کسی یه دغدغه ای داره

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نه منم خیلی پولدار نیستم. زندگیم معمولیه تقریبا. ولی خب اره دغدغه های اینطوری که گفتید ندارم. برای ع ...

عززیزم انشالله ب حق این شبای قدر تاپیک بزنی وخبر بارداریتو بهمون بگی 🙃😘😘❤️

من واقعا دلم میخواست درآمد زیاد داشتمهر کسی یه دغدغه ای داره

خب البته منم خیلی براش تلاش کردم تا به اینجا رسیدم. البته الانم درامدم نسبت به کار و موقعیت شغلیم خیلی بالا نیست. شاید حدود ماهی سی تومن بشه