2777
2789

یه اپارتمان از چند سال قبل خریدم که یکی از دیوارهای جانبی اش رو سازنده بنا از روز اول سیمان نکرد و ما هم بیخبر خریداری کردیم الان دادم مستاجر دیروز زنگ زد که دیوار ترک خورده و میشه کوچه رو از ترک دیوار دید منم کلی استرس گرفتم رفتم ببینم دیدم راس میگه الان عکس میزازرم توروخدا راهنمایی کنین تعمیرش چجوری یه نفر رو اوردم گفت از داخل سیمان کن یکی دیگه گفت هن از بیرون هم داخل باید سیمان بشه و از بیرون داربست بزنن .....اونم هزینه اش بالاست نمیدونم کی راس میگه چیکار کنم خیلی ناراحتم میترسم خطرناک باشه آجرها نیوفته تو کوچه 

پنجره بزنین ...

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کد ملیش میشه بیمش رو استعلام کرد 

سوال دوم باید داربست بخوره اصولی درست بشه چون صرف سیمان کردن از داخل فقط به درد این میخوره که سوسک و هوا نفوذ نکنه وگرنه ممکنه ترک عمقی باشه نصف دیوار بریزه

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
پنجره بزنین ...

واکنش شهرداری :

😂😂😂

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
با کد ملیش میشه بیمش رو استعلام کرد سوال دوم باید داربست بخوره اصولی درست بشه چون صرف سیمان کردن از ...

منم باهاتون موافقم ولی یه نفر بنگاهی املاک داست اوردیم گفت از داخل بزن منم گفتم اون میشه دوباره کاری میشه بگین من کارگر مطمئن با بیمه از کجا میدا کنم و هزینه داربست زیاده،فقط واحد خودم میخوام انجام بدم 

منم باهاتون موافقم ولی یه نفر بنگاهی املاک داست اوردیم گفت از داخل بزن منم گفتم اون میشه دوباره کاری ...

کارگرهایی که درحال ساخت ساختمونن مطمئنن

چون اینارو پیمان کار میاره ؛ برید با مسئول پروژه صحبت کنید خودشون بهتون معرفی میکنن

بیشتر ببینید
کارگرهایی که درحال ساخت ساختمونن مطمئننچون اینارو پیمان کار میاره ؛ برید با مسئول پروژه صحبت کنید خو ...

ممنونم اتفاقا اون اطراف زیاد دارن میسازن بعد کد ملیش بزنم مشخصه بیمه داره تو کدوم سایت بزنم ببخشید زیاد میپرسم تک  وتنها هستن با یه عالمه دغدغه مردونه خیلی خستم کرده 

ممنونم اتفاقا اون اطراف زیاد دارن میسازن بعد کد ملیش بزنم مشخصه بیمه داره تو کدوم سایت بزنم ببخشید ز ...

خواهش میکنم

اینی که الان سرچ کردم رو امتحان نکردم ولی احتمالا همین باشه

ستاره ۴ ستاره ۱۴۲۰ رو شماره گیری کنید

بیشتر ببینید
خیلی لطف کردین داداش گلم‌

/=

زنم

بیشتر ببینید