2777
2789
عنوان

عاشق هر کسی به غیر خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 105 پست
عزیزم🥲♥️ قربون خدا بشم.

بخدا حتی نوشتم اگه عاشق پدر مادر یا بچه یا همسر باشید و بیشتر از خدا بخواییدش خدا میگیره من پسر هستم خودم و خیلی توی این قضیه عذاب کشیدم بزار بینم‌تاپیک رو پیدا میکنم بگم بخونی نوشته هات خیلی عجیب مثل تاپیک من بود 

مرسی💗

🇵🇸✌🏻فلسطین دغدغهٔ من نیست +معلومه عزیزم فلسطین دغدغهٔ انسان های واقعیه نه کسایی که لاف میزنن دینشون انسانیته 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو که گفتی منم درک کردم و متوجه شدم 

ولی بهش اعتراض دارم خیلی زیاد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم من حس میکنم شما نیت ات خیره، اما اگه منبع تمام نوشته ها و تاپیک های شما دل تونه، خب پس همینو ب ...

مطمئنم ♥️ چون خدایی که درون قلبم هست بهم گفت این تاپیک رو بزنم

شیطان هیچ وقت از آگاه شدن بنده های خدا خوشش نمیاد! 

شیطان هیچ وقت دوست نداره بنده هاش به خدا دل ببندن !

ولی ولی.... میتونه کاری کنه که بنده هاش بد برداشت کنن

مثلا من این حرف رو با نیت پاک و خوب می نویسم

و یه بنده خدایی بد برداشت میکنه برداشتش هم این میتونه باشه ( یعنی خدا انقدر بده ؟؟؟ )

درصورتی که من وقت میزارم و این همه ریز به ریز و دقیق توضیح میدم و اون شخص باز قبول نمیکنه ....

یچیزی بگم؟ که راحت تشخیص بدید اونی که باهاتون صحبت میکنه خدا هست یا نیست😇

اگه کسی چیزی بهت گفت و دستور به خیر داد ، بدون که اون خداست که داره باهات حرف میزنه.😍

اگر نه ، تو رو به بدی دعوت کرد ، بدون شیطانه....

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

عزیزم من حس میکنم شما نیت ات خیره، اما اگه منبع تمام نوشته ها و تاپیک های شما دل تونه، خب پس همینو ب ...

ممکنه یکی از دوستات بهت بگه : عزیزم بیا بریم نمازمونو اول وقت بخونیم

ممکنه یکی از دوستات بگه : بیخیااااال حالا وقت هست می خونیم

خب تو اینجا باید خودت تشخیص بدی خدا داره باهات حرف میزنه یا شیطان !

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

ممکنه یکی از دوستات بهت بگه : عزیزم بیا بریم نمازمونو اول وقت بخونیمممکنه یکی از دوستات بگه : بیخیاا ...

میشه تاپیک اخرم بهم بگی شیطانه یا نه؟گاهی ادیتم از یه سری کارها باخورم فکر میکنم شیطانه ولی واقعا زیادی میدونم .مثلا دیدو بازدی  عید با  اقوام دور شوهرم که هیچ وقت پیش ما نمیان اصلن حولم نمیکشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چرا عزیزم بگو باهم حلش کنیم

مثلا من از خدا خواستم خونه دارم کنه ۱۰ساله منتطرم به روشهای گوناگون تلاش کردم و نشد و مجبورم بابتش خونه مادرشوهرزندکی کنم و مشکلاات فراون اونجا باعث خراب شدن روان و همه زندگیم شده 

اگر اولین مشکلم حل شده بود اینهمه بعدش اسیب نمیدیدیم 

الان شوهرم هم از اونجا پا نمیشه 

به خدا میگم چرا از اول ندادی من انقدر تحت فشار باشم .میخواستی به این دنیا دل نبندم چون دلخوشی و ارامش ندارم؟پس چرا منو نمیبری؟

این رو تو سریال یوسف علیه السلام دیده بودم . که می گفتن : یوسف آیینه ی خدانماست.... دیگه سریال رو که ...

یوسف آیینه ی خدانماست یعنی میشه خدا رو تو وجود حضرت یوسف دید، یعنی حضرت یوسف نشانه و آیت خداست، حتی راجع به طبیعت و موجوداتش هم همینو میگن که میشه خدا رو تو وجودشون دید.. این خیلی فرق داره با اینکه بگیم "یعقوب پیامبر خدا را با یوسف مقایسه میکرد"

در ضمن عزیزم سریال که منبع نیستش، کما اینکه حتی راجع به 2 همسر داشتن حضرت یوسف و ازدواج حضرت یوسف با زلیخا هم روایات معتبری وجود نداره.. 

شما این حرفتون که خدا اگه به کسی عشق داشته باشیم ازمون میگیرتش جای سوال داره، مگه داستان حضرت ابراهیم رو نمیدونین که خدا از حضرت ابراهیم که پیامبر گرانقدرش بود برای امتحانش خواست که سر پسرش رو ببره چون میدونست چقدر پسرش رو دوست داره؟ اما در نهايت پسرش رو ازش نگرفت.. میبینین؟ 

تازه این امتحان برای پیامبر خدا بود با اون عظمتش نه یه آدم معمولی، 

خدا نمیاد محبوب کسی رو نعوذبالله از حسادت ازش بگیره، چه بسا که عشق دنیوی آدم ها منتهی به عشق الهی بشه... 

مثلا من از خدا خواستم خونه دارم کنه ۱۰ساله منتطرم به روشهای گوناگون تلاش کردم و نشد و مجبورم بابتش خ ...

ببین خواهر خدا هم واس هر کاری سیستمی طراحی کرده شاید همسرتون مسیرو درست طی نکرده نمیگم شما ولی میگن خدارو تو آسونی یاد کنید تا تو سختی کمکتون کنه 

ممکنه یکی از دوستات بهت بگه : عزیزم بیا بریم نمازمونو اول وقت بخونیمممکنه یکی از دوستات بگه : بیخیاا ...

عزیزم اینکه نماز اول وقت بخونی یا نه، خب واضحه کدوم حرف خداست، اما خیلی وقتها همه چیز انقد واضح نیست.. 

اینکه یک حرفی طوری بیان شه که به نظر برسه انگار خدا نعوذبالله حسادت میکنه به عشق آدم ها به هم دیگه و اونا رو از هم دور میکنه، و تهش هم بیان شه این صحبت خداست اشتباهه، 

من بازم میگم میدونم نیتت خیر و خدا دوستانه اس، اما این حرفت ممکنه خیلی آدم ها رو از خدا دلزده و ناامید کنه، و حتی خود من به شخصه این حرف رو قبول ندارم، شما باید برای چنین حرفی آیه قرآن یا سند معتبر داشته باشین نه یه سریال تلویزیونی یا حرف های دلتون... 

حتی پیامبر هم نمیگفت من حرف دلمو میزنم براتون و حرف دل من حرف خداست، میگفت حرف خدا که جبرئیل بهم وحی کرد .. 

به نظرم یه سوالی از مرجع تقلیدتون بکنین که اینکه بگیم حرفی که به دل من میاد، حرف خداست درسته یا نه؟ 

در نهایت بازم هر جور صلاح میدونید🌷

عزیزم مفهوم حرفتون درسته. ولی اینجور که شما استدلال کردین اولین چیزی که از خدا توی ذهن من اومد نعوذبالله خدایی خودخواه و خودشیفته ست که چشم نداره بنده اش جز اونو بخواد. در صورتی که عشق رو خود خدا توی وجود انسان گذاشته.