2777
2789
عنوان

عاشق هر کسی به غیر خدا بشی 🥲خدا ازت می‌گیردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 105 پست
میشه منبع این صحبتتون هم بگین؟ "به قدری وابسته و دلبسته یوسف شدن که اون رو استعفرالله با خدا مقایسه ...

این حرف تهمت شرک به حضرت یعقوب هست، به نظرم رو صحبت هاتون دقت کنین، ایشون پیامبر خدا بودن و مشرک نبودن که حضرت یوسف رو با خدا مقایسه کنن. 

«وَاتَّبَعْتُ مِلَّةَ آبَائِي إِبْرَاهِيمَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ مَا كَانَ لَنَا أَنْ نُشْرِكَ بِاللَّهِ مِنْ شَيْءٍ ذَلِكَ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ عَلَيْنَا وَعَلَى النَّاسِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَشْكُرُونَ» (یوسف علیه السلام، 38)

- [یوسف گفت:] و آيين پدرانم ابراهيم و اسحاق و يعقوب را پيروى نموده‏‌ام؛ براى ما سزاوار نيست كه چيزى را شريك خدا كنيم؛ اين از عنايت‏ خدا بر ما و بر مردم است، ولى بيشتر مردم سپاسگزارى نمى‌كنند!

یکم فکر کنید بعد چرت و پرت نشر بدید...خدا مهربون تر از تصورات موهوم شماست

خیلی ممنونم از نظر شما بانو ♥️

بله صدرصد مهربونه😍

من اگر باعث شدم شما این برداشت رو داشته باشید که خدا مهربون نیست ، عذر خواهی میکنم ، انشاءالله خدا منو ببخشه .

ولی من نیتم این نبود عزیزجان

نیت کلی من این بود هیچ کسی رو جای خدا قرار ندیم .

اول عاشق خدا بشیم بعد دیگه عشق دنیایی برامون بی معنی میشه🥲پول برامون بی معنی میشه.

نمی دونم تا حالا دیدید اونایی رو که خییییلی عمیق عاشق شدن ؟؟؟ و خیلی‌هاشون بعد از اون عشق دیگه نتونستن به کسی دل ببندن ؟؟ بخاطر همینه ♥️ 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا من الان شناختی ندارم از خدا که بخوام اونجور دلبسته یا عاشقش شم و فقد سعی میکنم از راه نشونه هاش ...

خب عزیز من

خوش اومدی به راه خودسازی ‌‌‌‌....

باید شروع کنی خودتو بسازی ♥️

چجوری ؟ با یادگیری

یادگیریِ چی ؟ یادگیری راه رسیدن به خدا 

باید وقت بزاری 

ینفر ۲۰ ساله آموزش می بینه و نمیرسه .

اما مثلا تو ممکنه با یه سال اموزش دیدن برسی...

ولی سخت نیست. سختم باشه لذت بخشه 😍 خیلی شیرینه

راهی که می دونی آخرش به سمت معشوقته

معشوقی وقتی بهش برسی دیگه هیچی نمیخوای🥲😍

مثل شهدا.... که فقط خدارو میخواستن 

و از خانواده و بچه و رفیق و ... همه دل کندن ♥️

اگه اماده ای بگو چند تا کتاب بهت معرفی کنم با خوندن اونها شروع کنی

"خیلی دلی برات نوشته خدا ..... من ننوشتم.... خدا از نوشته های من باهات حرف میزنه"خانوم آیه و منبع رو ...

عزیز جانم

من اعتقاد دارم هیچ اتفاقی در این دنیا اتفاقی نیست! 😍خدا خیلی وقتها توسط الهامات درونی باهات حرف میزنه ،‌خیلی وقتا یچیزی رو به دلت میندازه، خیلی وقتاهم یچیزی رو از زبون یکی دیگه بهت میگه .

من خودم خییییلی وقتا شده با خدای خودم راز و نیاز و خلوت کردم ، بعدش رفتم سر کلاس و جواب تمااام درددل هام رو از زبون استاد گرفتم.

خدا دیگه چجوری باید باهات حرف بزنه ؟!؟! 

منبع تمااااام نوشته ها و تاپیک های من دل منه 😍♥️

دلی جای خداست....

شاید باور نکنی ، ولی من به الهامات درونم خیلی گوش میدم

وتمام این حرفایی که می نویسم هیچ کدوم از خودم نیست🥲 هیچ کدوم.... هیچ کدوم از جملات تاپیک رو خودم ننوشتم 🥲 همه رو انگار یکی بهم میگفت بنویس!!!

می دونی عزیز جان من معتقدم اگر خواست و اراده خدا نبود حتی چشم کسی به این تاپیک نمیخورد.♥️

واقعیت همینه‌.وبه نظر من اصلا قشنگ نیست.

عاشق خدات بشی ♥️ زندگی برات خیلی قشنگ میشه

خیلی قشنگتر از اون چیزی که فکرشو میکنی

دقیقا دقیقا عین همینه همسرم خدای من روز مین بود ازم گرفتش!امسال عید سرخاکش بودم درحالیکه هرسال دست ت ...

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه و به شما صبر عنایت کنه . همه ما به سمت خودش بر می گردیم یه روز 🌷

تخیلات ذهنتون به خدا نسبت ندید ، خدا حرفی داشته باشه تو قران گفته

تخیلات ذهن نیست عزیزجانم تجربه است تجررررربه♥️♥️♥️

جفتش رو بخوای نمیشه؟

جفتش میشه.

چرا نمیشه؟؟؟ 

ولی ما باید معشوق هامون اولویت بندی کنیم. یعنی چی؟

یعنی بگیم اول خدا . بعد دنیا 

یچیزی بگم خواهر جان

من هنوز خودم سعادت اینو نداشتم که ب این درجه و عرفان برسم🥲 

ولی... بودن و هستن کسایی که وقتی به خدا رسیدن ، دیگه دنیا رو نخواستن و گفتن گور بابای دنیا !!! 🥲

میشه منبع این صحبتتون هم بگین؟ "به قدری وابسته و دلبسته یوسف شدن که اون رو استعفرالله با خدا مقایسه ...

این رو تو سریال یوسف علیه السلام دیده بودم . که می گفتن : یوسف آیینه ی خدانماست.... دیگه سریال رو که با شرک نمی سازن خواهر جان 😇البته شاید هم اشتباه باشه ولی تو روایات هست عشق یعقوب به یوسف خیلی عمیق بوده یا عشق ذلیخا به یوسف علیه السلام

ازم گرفتش 🙃

مطمئن باش مطمئن باش یجور دیگه برات جبران میکنه خدا !

قلبم اینو بهم میگه 

و برات خییییلی خوشحالم ♥️🥲

دقیقا دقیقا منم به این رسیدم

ولی برام درد داره که خدایا چرا نباید یه نفرو دوس داشته باشیم؟و وابسته باشیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دقیقا دقیقا منم به این رسیدمولی برام درد داره که خدایا چرا نباید یه نفرو دوس داشته باشیم؟و وابسته با ...

چون وابسته بودن ضعفه! 

ما برای چی به این دنیا اومدیم؟ 

اومدیم که رشد کنیم

روح ما زمانی رشد میکنه که ب هیچ احد و الناسی وابسته نباشه! 

خوشحالی مون ناراحتی مون ، وابسته به هییییچ کس نباشه 

از تعریف بقیه خوشحال نشیم و از سرزنش هاشون ناراحت نشیم! 

اینجوری میتونی به بخشی از رشد روح مون کمک کنیم . 

عزیز جانممن اعتقاد دارم هیچ اتفاقی در این دنیا اتفاقی نیست! 😍خدا خیلی وقتها توسط الهامات درونی باها ...

عزیزم من حس میکنم شما نیت ات خیره، 

اما اگه منبع تمام نوشته ها و تاپیک های شما دل تونه، خب پس همینو بگین، بگین حرف دلمه، نگین حرف خداست.. 

جبرئیل اگه بر آدمی نازل بشه و سخنی بگه میشه حرف خدا، غیر اون ممکنه حرفی که تو گوشتون میشنوین حرف شیطان یا نفس اماره تون باشه اصن، از کجا انقد مطمئنین؟ 

کما اینکه از این صحبت های دلی الانتون هم خیلی ها بد برداشت کردن، بعد شما تهش هم اضافه کرده بودی حرف خداست، 

به نظرم یه تجدید نظری بکنین.. من فکر نمیکنم آیت الله ها هم بگن صحبت من، صحبت خداست.. 

صحبت های خدا تو کتابش هست که خب واضحه. 

سلام خانم گل نرگس من این تاپیک شما رو دقیقا همین حرفای شما رو نوشتم چرا ؟؟؟بخدا فکر کردم تاپیک خودم ...

عزیزم🥲♥️ قربون خدا بشم.